Hur man hyra en bil i Nya Zeeland

Leasing en bil i Nya Zeeland är en okomplicerad process. Den svåraste delen, liksom i de flesta andra länder, är att avgöra vilken typ av fordon att hyra, hur mycket du har råd att spendera och vilken typ av hyra du vill. Det finns en hel del bil leasingföretag i Nya Zeeland, och du kommer att vilja höra med några av dem att hitta den bästa leasingavtalet. Instruktioner
1

Bestäm vilken typ av leasing du vill. I Nya Zeeland har du två val - antingen ett operationellt leasingavtal eller ett finansiellt leasingavtal. Ett operationellt leasingavtal fungerar mer som en hyrbil, som omfattar underhåll av fordonet i dina betalningar men inte erbjuda en option att köpa bilen i slutet av hyresperioden. Ett finansiellt leasingavtal kommer att lämna dig som ansvarar för underhållet av fordonet genom leasing, i slutet av vilka du kan välja att gå bort eller köpa ut bilen till restvärdet. Operationell leasing tenderar att komma med högre utbetalningar än ett finansiellt leasingavtal, men de erbjuder fullt skatteavdrag, medan ett finansiellt leasingavtal är inte avdragsgilla.
2

Bestäm vilken typ av fordon du behöver, vare sig det är en fyra -dörrars bil, sport utility, lätt lastbil eller en sportbil. Du många vill även att minska ner till ett visst märke och modell.
3

Samla offerter från flera leasing bolag och jämföra offerter baserade på dina specifikationer. Se till att du granska villkoren för varje erbjudande, såsom "körsträcka" mätt i kilometer tillåtet, den ränta som tas ut, vad som anses vara normalt slitage samt allt underhåll täcks.
4

Sign hyreskontraktet du känner dig mest tillfredsställande uppfyller dina behov för den term du behöver hyresavtalet. Inte underteckna något avtal förrän du är säker på att du förstår villkoren och kan följa dessa villkor. Att bryta ett hyresavtal i Nya Zeeland oftast kommer att innebära hårda straff.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94816.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.