Grundläggande information om Car Leasing

Inte varje förare väljer att köpa fordonet hon kör. Alternativet att hyra en bil är också tillgänglig. Idén att hyra en bil är baserad på konceptet att du betalar det belopp en bil försvagas under körning för en angiven tidsperiod. Avskrivningar

Avskrivningar är skillnaden i mängden ett fordon är värd i början av ett hyresavtal och beloppet bilen är värd i slutet av hyresperioden. Bilens värde är baserat på tillverkarens rekommenderade cirkapriser eller MSRP. I det ögonblick en kör iväg en försäljning mycket, börjar det att sjunka.
Aktiverade kostnaden

aktiverade kostnaden, även känd som den gemensamma jordbrukspolitiken kostnaden, är den överenskomna på priset för att hyra bilen. Kostnaderna inkluderar alla obetalda saldot för föregående fordon och ett förvärv avgift, som liknar ett lån originering avgift. De flesta återförsäljare meddela en potentiell leasetagaren att locket kostnaden är inte förhandlingsbart. Detta är inte sant. Alltid förhandla locket kostnaden. Också utnyttja rabatter, inbyten, eller kontanta förskottsbetalningar för att sänka locket kostnaden.
Restvärde

restvärde av ett fordon är grossist värdet av bilen i slutet av hyresperioden. Återförsäljare beräkna detta belopp efter avskrivningar. Ju högre restvärde på ett fordon desto mer är det värt i hyresavtalet slut, översätta till lägre månatliga betalningar. Återförsäljare uppskattar restvärden, ibland höja dem att erbjuda en möjlighet till en bättre affär. Dessa falska inflationer kallas subvented erbjudanden.
Pengar Factor

pengar faktor motsvarar den ränta som betalas på ett fordon eftersom ett leasingföretag köper fordon från en återförsäljare . Pengarna faktorn är representerad i hyresavtalet med ett decimaltal, t.ex. 0,00195. Multiplicera detta tal med 2400, oavsett längden på hyresavtalet, för att komma fram till den årliga procentuella eller räntan. För exemplet ovan, är den effektiva räntan 4,69 procent. Den effektiva räntan på ett leasingavtal ska alltid vara jämförbar med den aktuella räntan en kund får när du köper en ny bil.
Leasingperioden

leasingperioden är den angivna mängden av att konsumenten kommer att köra fordonet samtidigt betala premien. De flesta hyresavtal är kontrakterade för mellan 24 och 48 månader. Det är alltid bäst att inte hyra en bil för en längre tidsperiod än den garanti varar. Addera Avsluta ett leasingavtal

När ett hyresavtal löper ut, kan konsumenten återlämna fordonet till leasingbolag. Det är viktigt att förstå att du kan välja att förlänga hyresavtalet, återlämna fordonet, byta in det, eller köpa den. Väg alla alternativ och välja det alternativ som bäst passar din budget och dina behov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94765.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.