Hur man beräknar Release betalningar på en BMW

Leasing en bil, såsom en BMW, är ett alternativ att köpa finansiering. För förare som inte drabbas av överskjutande körsträcka i deras dagliga pendla, kan ett hyresavtal vara billigare än köp finansiering. Leasing en BMW eller annat märke har fördelen att hålla föraren i en nyare modell bil och några avtal omfattar planerat underhåll. Om du hyr en BMW och önskar beräkna utsläpp betalning, eller utköp totalt, av återstående löptid, följa några enkla steg. Instruktioner
1

Läs ditt hyresavtal. Leta efter en buyout bestämmelse samt förtida uppsägning klausul. Förtida uppsägning klausuler i allmänhet reserverad för människor att sluta ett leasingavtal, men vissa kan ha en buyout bestämmelse.
2

Bestäm aktiverade kostnaden. Detta är skillnaden mellan det sammanlagda beloppet av utbetalda leasingkostnaden och inköpspriset på bilen. Till exempel, om inköpspriset är $ 40.000 och du har betalat 50 omgångar av $ 667 på ett femårigt hyresavtal sikt balansen eller "aktiverade kostnader" skulle vara $ 6650.
3

Inkludera gällande registrering och licensavgifter. Ring närmaste DMV kontoret och få kostnaderna för eventuella avgifter äganderättsöverföring och registreringsavgifter. Också beräkna moms baserad på din statens försäljning skattesats.
4

Lägg de aktiverade kostnaderna, registrering och licensavgifter med omsättningsskatt. Detta kommer att ge din betalning hyra ut eller buyout kostnad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94852.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.