Hur man beräknar bilfinansiering

För att beräkna fordonets finansiering du behöver villkoren för lånet eller leasing. Ju fler fakta och siffror du har desto lättare är det att beräkna alla av finansieringen information. Detta kommer att ge dig en uppfattning om vad din totala kostnad för att låna pengar är. När du har möjlighet att beräkna din finansiering kommer du att kunna avgöra om du vill slutföra transaktionen eller ej. Denna information kommer att hjälpa dig att fatta ett välgrundat beslut. Saker du behöver
Auto lån kalkylator
Visa fler instruktioner
1

Skaffa en kalkylator bil lån. Många av dessa är tillgängliga gratis på nätet, till exempel en på Cars.com. När du har all information om bilen du finansierar du kan knappa allt i att räknaren
2

Skaffa följande tal från bilhandlare:. Priset på fordonet, handpenning, värde av ditt inbyte, försäljning skattesats, räntan och antalet månader lånet täcker.
3

Input reella tal och låta räknaren gör matten. Om du har en bil som kostar $ 25.000 handpenning på $ 1,500, andrahandsvärde på $ 1,500, 7,08 procent moms, ränta på 6,5 procent och finansiering i 48 månader, kommer din månatliga betalning vara $ 566,60. Din beloppet finansieras kommer att vara $ 23.625, och den totala kostnaden för att äga den här bilen kommer att vara $ 30.197. En bra kalkylator kommer att berätta allt om dessa.
4

Ange ett längre sikt om din betalning beloppet är för högt. Du kan prova 60 eller 72 månader som termen. När du har en längre sikt betalningarna kommer alltid att vara lägre. En löptid på 60 månader ger dig en utbetalning på $ 468,69 och 72 månader ger en utbetalning på $ 403,69. Var medveten om att när termen förlängs mängden finansiella avgifter som betalas kommer att öka, vilket ökar den totala kostnaden för att äga bilen.
5

Ange samma information som för en bil som kommer att hyras i stället av köpt. Den handpenning kommer att vara $ 3000 utan inbyte.
6

Skaffa pengar faktor, vilket är en bråkdel av en procent, från din hyra företag. Pengarna faktorn används för att beräkna ett leasingavtal avgift, och det kan användas för att beräkna en ränta. Om pengar faktor är 0,0031, multiplicera det med 2400 för att få räntan. I detta exempel skulle det vara en ränta på 7,44 procent. Ett leasingavtal med en 48 månaders sikt skulle få betalningar på $ 419,11. Leasingbolaget avgör ett restvärde eller restvärdet, vilket är värdet på bilen i slutet av hyresperioden. Ju högre restvärdet ju lägre leasingavgifter kommer att bli.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94486.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.