Hur att finansiera en ny kyrka Bus

När kyrkorna behöver transportera många människor till en plats, vänder de sig till en buss. Oftast som är en mindre, skolliknande buss, men en del större kyrkor egna bussar som liknar en Greyhound-stil buss. Bussar transport barn till söndagsskola, läger, semester Bibeln skolan och andra aktiviteter. Att köpa eller leasa en buss är ett stort ekonomiskt åtagande för en kyrka och bör studeras noga innan du gör ett åtagande. Instruktioner
1

Förbered församlingsmedlemmar flera veckor i förväg genom att berätta för dem att kyrkan behöver för att köpa en buss och bad dem att överväga att bidra till det. Ge information om de behov och de fördelar till kyrkan. När veckan för speciella erbjudande kommer, be församlingsmedlemmar att ge en engångskostnad gåva till handpenningen, och ett löfte om att ge utöver deras normala ger en gång i månaden till en särskild buss fond.

2

Bestäm hur mycket pengar du har för en handpenning. Ju större mängd, desto mer flexibel du kan vara på längden på kontraktet och det månatliga belopp som du är skyldig. En större handpenning kan tillåta dig att förhandla för en större buss eller en med mer extramaterial och ändå hålla dig inom din önskade månadsbudget.
3

fastställa en rimlig budget för månadsbetalning och underhåll av bussen baserat på löften. Var noga med att lägga in poster såsom bränsle-och försäkringskostnader. Om den pantsatta beloppet saknas, meddela kyrkans medlemmar och fortsätter att acceptera löften tills den nödvändiga finansieringen nås
4

Förbered ett kalkylblad som visar båda sidorna av den finansiella bilden:. De beräknade kostnaderna, och projicerade löften. Med detta hjälper visar bussen återförsäljare och pengar långivaren att du är en seriös köpare och att du har vidtagit nödvändiga åtgärder för att få pengar för inköp och upphandling.
5

Arbeta med en kyrka buss återförsäljare som hjälper dig att hitta rätt buss för den mängd pengar du har tillgängligt. Modeller förändras ständigt och både nya och begagnade bussar kommer in på marknaden varje dag. De flesta kyrka buss återförsäljare har relationer med långivare som är specialiserade på att arbeta med kyrkor. Det kan hjälpa om du inte har en lokal bank som vill låna.
6

Forskning eventuella bussen för att bestämma den beräknade underhåll och andra kostnader. Om kostnaderna är högre än du beräknat kan din ekonomiska budget inte tillräckligt och du kan behöva revidera dina planer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94612.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.