Hur får man ett lån för en importerad bil

Att få ett billån för en importerad bil är bara lite svårare än att skaffa en för en inhemskt såld bil. Det finns några extra dokument som du behöver för att fylla innan de godkänns för lånet. Men annars, som med alla sådana lån, kommer priserna beror på kostnaden för bilen, din kreditvärdighet, den låneperioden, handpenningen och din förmåga att göra utbetalningar i tid. Instruktioner
1

Informera auto långivare som du söker och att du kommer att använda lånet för att köpa en importerad bil. Leta efter en långivare som annonserar lån för importerade fordon. Det kommer att vara nästan omöjligt att få ett lån för en importerad bil om du har dålig kredit, eftersom dåliga-kredit auto långivare oftast finansierar bara några få utvalda modeller på hemmamarknaden.
2

Fyll i import-auto lånehandlingar från din långivare. Kraven kommer att variera beroende på vilket företag tillhandahåller lånet. De flesta företag kräver att du vara specifik på märke, modell, färg och auto säljaren innan den godkänner lånet. Addera 3

Få en försäkring samtidigt som du ansöker om lån. Det är mycket svårare och dyrare att få ett försäkringsavtal på en importerad bil än på ett inhemskt sålda fordon, på grund av svårigheten att hitta reservdelar och ofta högre värdet av fordonet. Vissa stater kan också ha rättsliga begränsningar för auto import och kan ta ut ytterligare skatter och avgifter till ägare av importerade bilar. Kontakta din statens avdelning för försäkring och departementet motorfordon för mer information.
4

Review alla lånevillkoren när du får lånet-avtalet dokument. Före undertecknandet, fastställa eventuella avgifter som kan gälla för att få ett lån import auto.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94501.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.