Hur handeln i en bil med en balans på det

Du kan handla ett fordon om det fortfarande har ett lån på den. I själva verket är detta vanligt hos återförsäljare och det är hur de får det mesta av sin begagnade bil inventering. Om du är skyldig mer än din bil är värd, du måste arbeta med en återförsäljare som kan täcka upp negativt eget kapital. Eller, kan du alltid sätta pengar ner mot ett nytt lån. Den återförsäljare som du köper från kommer betala av saldot för din gamla bil och ta hand om finansieringen av din nya. Saker du behöver
Vehicle titel
Visa fler instruktioner
1

Ring din långivare att be om bilens payoff belopp. Medan dealern måste göra det igen för att bekräfta det korrekta beloppet, bör du veta om du är upp och ner eller om du har eget kapital i bilen. Skriv beloppet nedåt.
2

Kontrollera bilens andrahandsvärde med NADA Guide webbplats eller Edmunds. Se till att du sätter i rätt nivå, körsträcka och alla möjligheter till ett exakt värde. Kombinera värdet från båda platserna och använd median siffran att bestämma värdet.
3

Kontrollera dina tillgångar och bestämma om du ska lägga pengar ner för att täcka upp eventuella negativa egna kapitalet. Betala av negativt eget kapital kan hjälpa dig att starta ditt nya lån utan att behöva betala för din gamla bil också. Om du har eget kapital i fordonet, anser den extra summa som automatisk pengar ner.
4

Gå till en återförsäljare du vill arbeta med och ta med din titel om du har det (vissa stater skicka titeln till kvarstad innehavare). Berätta återförsäljaren vad du hoppas uppnå genom att låta företrädare vet hur mycket du planerar att lägga ner (om någon alls) med din handel i. Dealern kommer att arbeta med dig om du har negativt eget kapital, och hjälper dig att hitta en lämplig bil .
5

Handla på återförsäljarna mycket och hitta en bil du vill köpa. När du gör, har handeln bedömning göras. Dealern visar dig värdet på din bil, den nya bilen och den balans som du kommer att finansiera inklusive skatt och avgifter.
6

Fyll en information som kredit ansökan för att säkra ett nytt lån via återförsäljaren . Registrera din titel, ditt tillstånd motorfordon pappersarbete och utlåning med återförsäljaren. Han kommer att överföra din försäkring eller instruera dig att göra det.
7

Ring din bank och låt dem veta att du har sålt din bil. Även om du fortfarande är ansvarig för utbetalningarna tills hela payoff sänds från återförsäljaren, bör du titta in i ungefär en veckas tid för att bekräfta att fordonet har lönat sig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94589.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.