Om Auto Finansiering för alla krediter Typer

Vissa bilköpare har sällan gjort en sen betalning i sina liv, medan andra kämpar ekonomiskt och har vissa problem på sina kreditupplysningar. Tillståndet för din kreditvärdighet, oavsett om det är bra, bra, rättvist eller dåligt, kommer att ha en stor inverkan på din förmåga att finansiera en bil. Innan du beger dig ut för att köpa en bil, bör du veta hur din kredit och hur det kan påverka din bil köp och finansiering erfarenhet. Excellent Credit
p Om du har bra kredit, kommer du troligen att kunna få din auto finansiering i god takt. Få en preapproval från din bank eller kredit unionen. Om bilhandlare kan erbjuda dig en bättre ränta, kan du alltid välja att ta lån genom dem. Detta händer ofta om tillverkaren kör en speciell som 0 procent finansiering eller en exceptionellt låg PR-kurs. Men sådana lån gör vanligtvis du berättigad till rabatter och andra incitament. Väg ta din förutbestämd lån och rabatterna med att ta särskild finansiering affär för att ta reda på vilken som känns bäst för dig.
Good Credit


Om du har någorlunda god kredit, kommer du förmodligen ändå kunna få en godkänd betalning billån via din bank eller kredit unionen. Detta gör att du kan jämföra din låneräntan med finansieringen att återförsäljaren kan erbjuda. Om dealern har en bättre ränta, kan du fylla enkelt finansieringen genom att långivaren snarare än genom din egen bank. Du kanske vill ta med en kopia av din kredit rapport från åtminstone en av kreditbyråer. Även om du har bra kredit, kan vissa återförsäljare försöker antyda att det är rättvist att få dig att gå till en högre låneräntan. Offset detta trick genom att låta dem veta att du har din rapport och vet dess innehåll.
Fair Credit
p Om din kredit är rättvis, kommer du att möta fler utmaningar få auto finansiering, och du kommer sannolikt att betala en högre ränta. Försök alltid att få preapproved av din bank eller kredit unionen innan shopping för en bil, även om din kredit är marginell. Att ha en stor handpenning kan hjälpa, eftersom det minskar lånebeloppet. Om du inte kan få preapproved, ansöka om kredit genom återförsäljare. Många återförsäljare specialiserade på att arbeta med kunder som har rättvis kredit. De har samarbeten med banker och andra långivare som kommer att ta på dessa lån till en högre ränta för att kompensera den ökade risken. Var medveten om att återförsäljaravtalet kommer sannolikt att få ersättning från långivaren för att hänvisa dig, vilket ökar din lånekostnad. Men om du inte kan hitta finansiering på egen hand, kanske du har något annat val. Du kan alltid försöka att refinansiera lånet på egen hand i en lägre takt efter flera månader av att göra i tid betalningar.
Bad Credit

När du har dålig kredit , kommer du troligen få betala en ränta i tvåsiffriga tal för din bil lån, om du kan få en alls. Om du inte kan få traditionell finansiering, kan du kanske köpa en bil från en återförsäljare som hanterar sin egen finansiering snarare än att gå via en bank eller annan finansiell institution. Dessa återförsäljare säljer begagnade bilar, och du kommer att göra dina betalningar direkt till återförsäljaren.
Förberedelser
p Om du förbereda ordentligt innan shopping för en bil, kan du vara kunna få förmånligare priser egenfinansiering. Skaffa en gratis kopia av din kredit rapport från varje av de tre kontoren (Experian, Equifax och Transunion). De måste lämna dessa rapporter till er på årsbasis om du begär dem. Sök efter felaktiga negativa artiklar och lämna in en tvist. Om kontoren inte kan bekräfta informationen, är de skyldiga att ta bort den. Detta kan öka din kredit värdering tillräckligt för att få dig en lägre ränta. När dina kreditupplysningar har korrigerats, kan du börja bil shopping.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94451.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.