Alternativ Auto Finansiering

När du får köpa en bil är det en bra idé att se om det finns alternativa finansieringskällor. Ibland när man tittar på andra metoder för finansiering du kanske kan få villkor som erbjuder kostnadseffektiva metoder som är överlägsna finansiering av återförsäljare. Alternativa auto finansieringsmetoder kan spara dig pengar i form av finansiella kostnader. Några av källorna kan erbjuda flexibla villkor. Kreditkort
p Om du har ett kreditkort med en stor kreditgräns, kanske du kan betala för din bil genom att göra en balans överföring. Det kan finnas en avgift på 3 procent av balans överföring belopp, vilket kan max ut på $ 75. Många kreditkort erbjuder attraktiva priser på 0 procent för sex till 18 månader. Hela tiden du betalar inga dröjsmålsräntor. Kontrollera villkoren för att se vad den normala skattesatsen kommer att vara efter den inledande kursen löper.
Home Equity

Du kan finansiera din bil med hjälp av en linje hem kapital kredit. Denna typ av lån använder eget kapital i ditt hem. Mängden kapital du har bestäms genom att subtrahera inteckning balans från hem värde. Den ränta du betalar kan vara avdragsgilla, vilket är en annan fördel med att använda ditt hem. Om du misslyckas med att göra betalningar långivaren kunde utestänga och ta ditt hem. Det kan bedömas avgifter, men du kommer att få en lägre ränta.
Credit Union

Kreditföretag har historiskt erbjudit lägre räntor på lån. För att kvalificera sig för finansiering måste du vara medlem i Credit Union. Finansiering från en kredit union kan spara dig tusentals dollar i finansiella kostnader under lånets löptid.
Försäkring
p Om du har en hel-livförsäkring , bygger du upp ett kontant värde varje gång du gör din månatliga premier. Försäkringsbolagen kan du låna från den kontanta värdet på en låg ränta. Det belopp som du lånar minskar mängden pengar som finns tillgängliga till dina förmånstagare vid den inte betalats tillbaka. Räntesatsen du debiteras kommer att vara i området av 7 procent.
Refinance

När du refinansiera din inteckning du kan få kontanter från eget kapital och inköp en bil. Det kommer att avsluta kostnader och andra avgifter, men du kommer att kunna få en låg ränta. Din bil kommer att tappa i värde under löptiden för lånet. Se till att du vet hur lång tid det tar att återhämta dina avgifter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94476.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.