Hur refinansiera bil lån med kreditproblem

När du finansierar en bil, kan du komma till den punkt där du vill att refinansiera den för att få en bättre ränta (APR), samt en lägre betalning, om möjligt . Refinansiering en bil liknar refinansiering ett hem-man försöker få ett nytt lån, men till ett bättre pris. När du har kredit problem, kan detta vara svårt att göra. Men det finns fortfarande sätt att refinansiera din bil lån, även om du har problem med din kredit för tillfället. Instruktioner
1

Förbättra din kredit värdering så gott du kan innan du försöker att refinansiera ditt lån. Det kan hjälpa att prata med en kredit rådgivning byrå för att se det bästa sättet att betala av din skuld och förbättra din poäng. Om du kan få dina poäng upp, kan du få en bättre ränta när du refinansiera din bil lån. Överväg att sätta upp refinansiering din bil tills du kan förbättra din kredit värdering.
2

refinansiera lånet tillsammans med en co-signer. Hitta en pålitlig familjemedlem eller vän som inte bara har en bra kredit värdering, men är villig att ta på sig ansvaret för ett lån. Medan du kommer fortfarande att göra betalningar, kommer de att vara ansvariga om du standard på lånet, så se till att välja det här alternativet med försiktighet. Men kommer att ha ett samarbete signerat med god kredit kan du refinansiera ditt lån även om du har kredit problem. Lägga så mycket pengar ner på det nya lånet som du kan
3

Erbjudande . En handpenning på det nya lånet kommer inte bara att hjälpa till att sänka bilen betalningar i framtiden, men också kan hjälpa dig att få lånet du behöver även under kredit frågor. Du kan också få en lägre ränta per månad, om långivaren ser dig göra för att betala så mycket du kan på bilen.
4

Se om du kan byta långivare när du refinansiera ditt lån . Din nuvarande långivare kan vara ovilliga att låna ut till dig om du har ekonomiska problem, men du kanske kan hitta en ny långivare som är mildare. Prata med bilfirma där du först fick lånet och förklara din situation. De kanske kan hjälpa dig att hitta ett lån företag som de gör affärer med som kommer att refinansiera ditt lån, även om du har kredit problem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94571.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.