Hur får Used Car Finansiering

Konsumenterna kan få begagnad bil finansiering från samma utlåning källor som tillhandahåller finansiering för nya bilköpare, inklusive bilhandlare, banker och online långivare. Generellt begagnad bil lån innebär en högre ränta än nya billån. Begagnad bil finansiering kan också innebära en högre procentsats krav på konsumentens första delbetalning. Instruktioner
1

Få begagnad bil finansiering direkt från din bilhandlare när du väljer en "certifierad pre-owned" fordon från en återförsäljares mycket.
2

Finish förhandlar för inköp och pris på en begagnad bil innan du hamnar i det finansieringsavtal med försäljare. När en bilförsäljare försöker få dig att berätta för honom "vilken typ av månatlig betalning" du letar efter, kommer han brukar använda den informationen för att manipulera de övriga villkoren för finansiering ekvationen så att du betalar mer för bilen än du kanske behöva betala.
3

Få en begagnad åtagande bil finansiering på nätet innan du gör en affär på en begagnad bil genom att kontrollera termerna billån och räntor på Bankrate.com och ansöker om pre -godkännande. Du kommer då att kunna spela detta åtagande av mot bilfirma finansfunktion kontor för att få den bästa möjliga.
4

Utforska alternativ finansiering om du planerar att köpa en begagnad bil. De flesta långivare, inklusive bilhandlare, erbjuda en mer förmånlig ränta för nya bilar än för begagnade bilar. Om du vet att du kan få en konkurrenskraftig ränta från en bank, Credit Union eller genom att låna mot din befintliga aktier, kommer du att vara i en bättre position för att få den bästa tillgängliga pris från en bilhandlare.
5

hushålla med din begagnade bil inköp genom att få ett relativt kortfristigt lån. Begagnad bil finansiering innebär vanligtvis högre räntor och större avbetalningar (procentuellt sett) än ny bil finansiering. Därför kan det vara dyrt att betala högre ränta under en period av 2 till 3 år. Om du kan hålla lånet till 6 till 18 månader, kanske du kan spara pengar och njuta av nöjet att kunna fortsätta köra bilen efter att den har lönat sig.
6

Know din kredit värdering när du diskuterar finansieringsalternativ. Om din poäng är över 680, bör du kunna använda det för att säkerställa att du får rättvisa finansieringsvillkor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94421.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.