Hur att ta över din mans bil Betalningar i ditt namn

Det finns vissa situationer där du kan finna det vara i ditt bästa intresse ekonomiskt att ta över din mans bil betalningar. Oavsett om du har valt att göra detta eftersom din man förlorat sitt jobb eller för att du försöker säkra ett annat lån i din mans namn, är processen densamma. Det enda sättet att ta över billån i ditt namn är att ha det gjort lagligt, annars kommer bilen kvar i din makes namn, och du kommer helt enkelt att göra betalningar. Instruktioner
1

Besök återförsäljaren eller bank där din mans bil lån är från. Ta med din man med dig. Om långivaren inte är i området, kontakta dem på telefon. Gör att din mans pappersarbete billån i båda fallen. Om bilen är leasad, samma steg tillämpas.
2

Fyll i kredit-check pappersarbete som krävs för att överföra eller lägga till ditt namn på billån. Långivaren måste se till att du uppfyller kraven för finansiering innan de kommer att överföra lånet eller lägga till dig till den. Addera 3

Skriv i pappersarbete för det ändrade avtalet om du är godkänd att ta över lånet. Börja göra regelbundna betalningar för din mans bil med bilen nu i ditt namn.
4

göra utbetalningarna till långivaren om du inte är godkända för att ta över billån. Lånet kommer att finnas kvar i din mans namn om detta är fallet.
5

Se till att både du och din make är täckta på bilförsäkring för bilen. Om ditt namn är på lånet, kommer du att vara ansvarig om en olycka skulle hända med bilen.
6

Registrera bilen under ditt namn vid Department of Motor Vehicles i ditt tillstånd. Detta kräver att du och din man fylla i och underteckna överlåtelse av ägande former och att du betalar en avgift för registrering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94595.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.