Auto lån efter kapitel 11 konkurs lättnad

Kapitel 11 konkurs är en mindre vanlig form av konkurs. I detta förfarande, vanligtvis ett företag --- enskild firma, S Corporation eller bolag --- deltar i en omstrukturering. Till skillnad från personliga konkurser, som kapitel 7 och 13, är en persons personliga tillgångar som normalt inte ingår i omstrukturera planen. Men det är möjligt att kapitel 11 kommer att påverka en persons personliga kreditupplysning. Det är viktigt att skilja din konkurs innan de söker ett billån. Konkursansökan
p Om du är en partner i ett bolag som arkiveras, kommer dina personliga tillgångar vara opåverkat av förfarandet. Likaså om du äger en S Corporation eller ett aktiebolag (LLC), kommer dina tillgångar förblir orörd. Men om din enskild firma ansökte om kapitel 11, både dina tillgångar affärs-och personliga tillgångar är föremål för rekonstruktion enligt konkurslagstiftningen. Om du äger en enskild firma, har du en mycket tuffare tid att få en bil lån, eftersom konkursen kommer att dyka upp på din kreditupplysning.
Söker finansiering

Om du var en del av ett kapitel 11 med ett företag, bör du inte ha några problem att få ett billån. Kontrollera din personliga kredit rapport (se Resurser för en gratis kopia). En FICO poäng över 720 kommer att ge dig de mest konkurrenskraftiga priser, medan en värdering enligt 550 kommer att ge dig de värsta priserna. Dubbelkolla att en konkurs inte redovisas på din kredit rapport --- Kapitel 11 ska inte påverka din personliga kredit rapport om du var delägare i ett företag.
Enskild firma Kapitel 11

En konkurs kommer att finnas kvar på din kredit rapport för upp till 10 år. Troligtvis måste du vänta i minst två år innan de söker bilfinansiering efter ett kapitel 11. Under dessa två år, följa dina betalningar konkurs omstrukturering. Övervaka din kredit rapport noggrant för att se till att du sakta ska bygga din poäng. Efter två år, kastade ett brett nät när de söker finansiering --- gälla minst fem långivare. Din bästa insats kommer att vara på finansbolag, inte banker, liksom Wells Fargo Financial. Räkna med att betala en högre ränta och handpenning än opåverkad av konkurs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94474.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.