Personbil Grants

Om du är i behov av ett fordon för att ta sig till och från arbetet eller skolan, men har mycket begränsade medel för att råd med en, det fortfarande finns resurser tillgängliga för att hjälpa dig att få din egen säker och pålitlig bil. Här är några stipendier och alternativ som kan göra att köpa en bil mer överkomligt. Möjlighet Bilar Till Salu

Opportunity Bilar tillåter individer att donera sina bilar, vilket i sin tur levereras för en liten avgift, eller i vissa fall gratis, till dem som kanske behöver ett fordon. För fria bilar tillgängliga i närheten av din plats, gå till opportunitycars.com att infoga ditt postnummer och plats och använda sökmotorn för att se om det finns några donerade fordon som finns i ditt område.
Good News Garage

Good News Garage är ett program som tillhandahålls av lutherska socialtjänsten. Programmet ger en automatisk rabatt på omkring $ 1,500 till $ 2,000 för att hjälpa dig att köpa begagnade fordon som Goda nyheter Garage reparationer och det skulle vara prissatta på marknaden för ca $ 2.500 till $ 3500. Programmet garanterar de fordon i lager kan pågå från 12 till 18 månader med rimligt underhåll.
Grants.gov

Grants.gov har ett brett utbud av bevilja listor för behöriga sökande. Bidrag för utbildning, medicinska bidrag eller uppehälle som i slutändan kan användas för att köpa en välbehövlig bil att pendla till arbete eller skola. Du kanske blir förvånad över hur många bidrag som finns tillgängliga för din exakta behörighet. Det finns även ett bidrag som kan användas för att betala för gas om du uppfyller låginkomsttagare krav. Sök igenom databasen för att se vad som passar dina behov.
Statliga Rabatter

Många stater erbjuder rabatter till folk som köper hybridbilar. Rabatten kan variera allt från $ 500 till $ 6000 eller upp till 25 procent av det totala värdet av fordonet. Andra stater ger särskilda privilegier till förare av hybridbilar. Gå till din delstatens överåklagare hemsida för att ta reda på vilka incitament ditt tillstånd har för hybridfordon ägande.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94545.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.