Hur NOTARIELL jag för en tillfällig lien innehavaren får ersättning för att en bil i Arizona ?

En Arizona notarie är någon som har fått i uppdrag av statssekreteraren i Arizona för att kontrollera att den person som undertecknar ett dokument är , faktiskt , den personen han utger sig för att vara och att han inte underteckna dokumentet under tvång . En tillfällig kvarstad innehavare som kommer att ta emot betalningar för ett fordon i Arizona kan behöva ha ett dokument undertecknat och attesterad av parterna i avtalet . Instruktioner
1

fast att varje person som är skyldig att underteckna dokumentet är fysiskt närvarande . Som en notarie , måste du följa en signatur NOTARIELL det .
2

bekräfta att varje person som undertecknar dokumentet förstår vad hon tecknar och verkar vara signerar dokumentet villigt och utan tvång .

3

Be varje signerat för korrekt identifiering . Identifieringen ska vara en fotolegitimation som är antingen staten eller federalt utfärdas .
4

Kontrollera att se till att hela dokumentet ingår och att rätt notarie språket finns på dokumentet .

5

underteckna dokumentet i eller i närheten notarien blocket där notarien rad hittas . Fäst din notarie tätning till dokumentet nedanför notarie blocket .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94597.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.