Hur att finansiera en Mercedes

Många anser en Mercedes Benz för att vara den ultimata lyxbilar. Eftersom en ny Mercedes kostar uppåt på $ 20.000 som av 2010 för ännu en bas modell, kan det vara svårt att betala för bilen i förskott. Istället kan du välja att finansiera en Mercedes genom ett lån från återförsäljare eller från en privat auto lån företag. Saker du behöver
God kredit
Computer
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera att du har en bra kredit värdering. Du kommer att få den bästa finansiering om din FICO poäng är relativt hög. Du kan höja din kredit värdering genom att göra utbetalningar i tid, avstå från att öppna nya konton, och förbättra din skuld-till-kredit förhållandet genom att betala av så mycket skuld som du kan.
2

Bestäm hur mycket du har råd att betala varje månad. Innan finansieringen processen, är det en bra idé att veta exakt vad utlägg du är bekväm med.
3 butik

Jämförelse klassar bland långivarna. Mercedes Benz erbjuder sin egen finansiering program, och de erbjuder ofta särskilda säljfrämjande priser, speciellt när du köper en ny bil. Därför kan återförsäljaravtalet vara ett bra ställe att börja granska dina finansieringsalternativ. Men privata långivare såsom Capital One och Wells Fargo erbjuder även auto lån, så gör din forskning och jämföra villkor och räntor innan du köper.
4

Ansök om ett lån. När du har fastställt vilken långivare som erbjuder goda finansieringsvillkor priser, ansöka om ett lån. Långivaren kommer att kontrollera din kredit värdering för att se till att du är en bra kreditrisk. De kan även be dig att kontrollera inkomster genom att ge din arbetsgivare namn. Du kan ansöka om finansiering från Mercedes Financial höger på generalagenten, eller så kan du ansöka om ett lån från en privat billån finansbolag eller en bank på nätet eller genom att begära en ansökan att skickas till dig.
5

Läs villkoren och underteckna låneansökan. Var uppmärksam på ränta, vilket är det belopp som du kommer att debiteras varje månad och lånets löptid. Auto lån kan variera från en till sex års finansiering, så se till att du är nöjd med hur lång tid det tar dig att betala av bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94509.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.