Hur Jämför Affordable Auto Täckning

När du blir en ny drivrutin, eller om du vill byta din leverantör Bilförsäkringar, är det viktigt att jämföra företag och få bästa möjliga sätt. De flesta byråer kommer att säga att de har de bästa priserna och bästa kundservice, men olika företag arbetar för olika förare. Internet har hjälpt konsumenterna att jämföra olika företag från sitt hem, men du kan också ringa eller besöka flera försäkringsbolag för att diskutera deras täckning alternativ. Instruktioner
1

Prata med vänner och familjemedlemmar om deras auto försäkringsskydd. Om möjligt, prata med dem som är i samma ålder som dig och köra en jämförbar klass av bil. Fråga dem vilka företag de köper försäkring igenom och hur de tycker om sina priser och kundservice. Ibland kan en första hand remiss vara mer värdefullt än att läsa om varje företag.
2

Skriv ner telefonnummer för flera stora och små försäkringsbolag med kontor i ditt område. Stora försäkringsbolag kan erbjuda priser, men mindre företag kan erbjuda en bättre kvalitet på tjänsterna. Samla dessa telefonnummer via Internet, genom att titta på reklam på TV eller genom att läsa telefonkatalogen.
3

Utveckla en lista med frågor som du kommer att be varje försäkringsbolag. När du kontaktar ett företag för en insurance, kommer du vara tvungen att ge en betydande mängd information om ditt fordon och körning historia. Din lista med frågor bör innehålla information om hur mycket din plan skulle kosta, din självrisk, lättheten att lämna in en fordran och om företaget har en policy specifikt inriktat mot din demografiska.
4

Ring varje försäkring företag på din lista för att få en offert och svar på var och en av frågorna på din lista. Medan priset på din försäkring kan vara den viktigaste faktorn vid val av försäkringsbolag, notera den lätthet med vilken du nådde bolaget. Är den tillgänglig 24 timmar om dygnet? Kan du lämna anspråk på nätet? Har släppa din pris varje år du är olycksfri? Har agenten tyckas lätt att handskas med och ivriga att tjäna ditt företag?
5

Jämför de svar du har fått genom att skapa ett diagram med för-och nackdelar för varje företag. Bestäm vilka försäkringsbolag tjänar dig bäst. Om du tycker om köpslående om priser, ring ledande företaget och förklara att du också funderar på andra erbjudanden. Se om företaget kan släppa sitt pris under dess ursprungliga offerten. Välj det försäkringsbolag som du tycker är bäst, och registrera dig med företaget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/car-insurance-companies/94212.html

Previous:
Next:

Bil försäkringsbolag

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.