Hur du använder din AAA Bilförsäkringar att få dynamiska Deals

AAA försäkring ger medlemmarna den dubbla nyttan av bil täckning och akut vägassistans. Men du kanske inte är medveten om det faktum att AAA medlemmar också kan spara pengar genom att handla med AAA leverantörer rabatterade tjänster. Detaljhandel klädbutiker, hyrbil myndigheter, fordonsindustrin servicecentra, hotell, museer, restauranger, nöjesparker och biografer finns flera typer av företag som ingår i AAA rabatten leverantören programmet. Rabatten besparingar finns allt från 10 till 30 procent. Saker du behöver
Automobile Club Medlem Besparingar Guide
AAA Tour Boka hotell E-postkonto eller i-Phone
AAA medlemskort Arkivfoto identifiering
Visa mer instruktioner
1 Skapa en lista över platser där du regelbundet spenderar pengar.

Tänk på din nuvarande utgifter vanor, tänker särskilt på vilken typ av företag du ofta nedlåtande. Till exempel, favorit restauranger, butiker, hotell, biografer, nöjesparker och museer. Skapa en fysisk eller mental lista över dessa anläggningar. Också innehålla platser där du alltid har velat handla, men tidigare har trott att du inte hade råd.
2 Jämför din lista med AAA databas av rabatterade leverantörer.

Använd "AAA TourBook" för ditt tillstånd, en "AAA medlem Savings Guide" eller besöka AAA.com /rabatter, för att avgöra om alla anläggningar du ofta, är nuvarande AAA rabatt leverantörer. Leta efter de specifika namnen på affärer, hotell, restauranger, biograf och nöjesparker placeras på din lista, för att upptäcka din potential för att spara pengar, om eventuella framtida köp.
3 Anmäl dig till rabatterade varningar och information.

Registrera dig för e-postmeddelanden, på AAA.com /rabatter. E-postmeddelanden kommer att ge information om aktuella möjligheter för besparingar med rabatterade leverantörer i ditt specifika område. Eller om du har en iPhone och vill kan du ladda ner en gratis applikation från webbplatsen, kommer att skicka samma information direkt till din iPhone.
4 shoppa och njuta av ditt sparande!

Shoppa på en återförsäljare som du bekräftat från din forskning, som en AAA rabatt leverantör. Ta ditt medlemskort och nuvarande tillstånd utfärdade fotolegitimation med dig. Vid tidpunkten för köpet, informera den enskilde hanterar din försäljning som du är medlem AAA, och vill få en medlem rabatt för inköp. Kassören kommer att fråga efter ditt medlemskort och fotolegitimation. Kontrollera att du fått rätt medlemsrabatt på ditt inköpskvitto.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/car-insurance-companies/94197.html

Previous:
Next:

Bil försäkringsbolag

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.