Hur man hittar en Savvy Agent Bilförsäkring

Tekniken har helt förändrat hur de flesta människor handla nästan allt, inklusive bilförsäkring. Medan några få musklick kan enkelt visa flera offerter bilförsäkring, kan detta inte vara det bästa sättet att köpa bilförsäkring. Att hitta en kunnig agent bilförsäkring som kan vägleda dig och skräddarsy en insurance specifikt för dina behov kan vara mer fördelaktigt. Instruktioner
1

Fråga vänner och familj. Ett av de bästa sätten att hitta en kunnig agent bilförsäkring är att fråga folk du litar på. De kanske redan har etablerat en relation med en kunnig bilförsäkring agent och kan hänvisa dig..
2

sväng till många webbplatser som kan hjälpa dig att hitta lokala agenter Du kommer att behöva ange ditt postnummer så att du kan matchas med agenter i ditt område. Addera 3

Intervju varje agent. Ställa några frågor hjälper dig att avgöra vem du tycker är savviest och bästa agent för dina behov. Förtroende är en stor faktor när man väljer ombud bilförsäkring. Frågor du kan ställa är: Vilka andra rabatter finns, betyder detta citat är omfattande och kollision täckning och är det värt det, betyder detta citat är oförsäkrade eller under-försäkrade bilist täckning, om bilen är totalt, hur mycket kommer??? min försäkring betala för att byta ut den?

och om jag behöver byta ut delar till min bil, kommer min försäkringsgivaren betalar för ursprungliga tillverkarens reservdelar?
4

Kontrollera statens försäkring avdelning efter att ha identifierat en eller två agenter som du känner dig mest bekväm. Se till att varje agent är uppdaterad med alla tillstånd och för att se om några klagomål har lämnats in om agenten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/car-insurance-companies/94210.html

Previous:
Next:

Bil försäkringsbolag

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.