Vädret i fjordarna

fjordarna bildas naturligt när glaciärer retirerade och havsvatten översvämmade dalarna. Västra Norge, med störst antal fjordar i världen, är känd som "Fjord Norge." Fjordarna finns i andra delar av Norge liksom, även huvudstaden, Oslo, har sin egen. Vintern

Fjord Norge har ett varmare klimat än andra delar av landet. Vintrarna brukar vara milda och fuktiga på grund av Golfströmmen. November kickar vintermånaderna, i västra partiet av landet, är det dags för de kraftigaste regnen. Även turister tenderar att besöka under sommaren, är vinter i bergen ett skidparadis.
Spring
Spring i Fjord Norge innebär blommande träd och intensiva, fantastiska färger.

Våren börjar tidigare i östra Norge än i Fjord Norge. Hardangerfjorden, i hjärtat av Fjord Norge är känt för sina blommande träd frukt under maj. En stor producent av äpplen, päron, körsbär, plommon och bär, är Hardangerfjorden känd som "Orchard i Norge."
Sommar

Sommar i Fjord Norge är lite svalare än i östra Norge. Detta är den årstid då västra Norge ser det högsta antalet turister. Topp på sommaren är från juni till början av augusti. Dagarna är soliga, långa och ljusa, och temperaturen når 77 F. Vädret är perfekt för sommarskidåkning. Addera Hösten

september markerar början av hösten i Fjord Norge . Landskapet är gyllene och ljus, och röda bär kluster hänger från kala grenar. Eftersom detta är det skördetid, äpplen, päron och plommon finns i överflöd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/car-insurance-companies/94203.html

Previous:
Next:

Bil försäkringsbolag

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.