Hur du jämför bilförsäkring för unga förare

tonåriga, unga förare är ett bekymmer för föräldrarna. Enligt Edmunds, är 16-åriga förare inblandade i sex gånger fler olyckor än äldre förare. En del av problemet är oerfarna och del är oansvarigt körning. Som ett resultat av de statistiska uppgifter, försäkringspremier för unga och unga förare är höga. Jämföra försäkringar kan sänka potentiella kostnader. Instruktioner
1

Titta på rabatter som erbjuds unga förare. Rabatter inkluderar ofta sänkta premier för bra betyg i skolan och tar körning kurser. Varje försäkringsbolag är olika och vissa försäkringsbolag kommer att ha gott om rabatter för unga förare, medan andra erbjuder mycket få unga förare rabatter.
2

Skaffa och jämför Angivna kostnader. Begär offerter antingen via bilförsäkring hemsida eller via telefon. Inkludera all information, inbegripet förarens ålder, vilken typ av bil och rabatt information såsom betyg i skolan. Företag ger ofta citat inom ett par minuter av din förfrågan. Addera 3

Titta på täckning finns för kostnaden. Minsta täckning, eller ansvarsförsäkring, är tillräckligt för att uppfylla juridiska krav, men föräldrar kan känna sig obekväm med minimal försäkring som inte täcker tonåring kostnader i en olycka. Jämför täckningen för olika prisklasser och olika avdragsgilla belopp.
4

Titta på den ålder då bolaget sänker premierna. Den vanliga åldern är cirka 25 år gammal, men försäkringsbolagen ofta ge lägre försäkringspremier för kvinnor i yngre åldrar, eftersom statistiken visar att de får in färre olyckor än manliga förare.
5

köp försäkringen som är mest prisvärda och fortfarande har alla nödvändiga täckning. Undvik försäkring som är dyra och har mycket få tillgängliga rabatter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/car-insurance-companies/94186.html

Previous:
Next:

Bil försäkringsbolag

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.