Hur förstå Grupper bilförsäkring

I Storbritannien driver ett komplicerat system av grupper bilförsäkring. Det finns 20 grupper för befintliga bilar, men nya bilar på marknaden grupperas i upp till 50 (från 2010). Ju högre gruppnummer desto mer betalar du. Försäkringsgrupper fastställs av gruppen Betyg panel, bestående av medlemmar från Association of British försäkringsgivare och Lloyds Market Association. De träffas en gång i månaden för att se över de grupper och fastställa en skattesats för nya bilar kommer in på marknaden. Mycket av den information som används av panelen ges av Motor Repair Research Centre, som kallas Thatcham. Instruktioner
Process
1

Kolla din brittiska gruppen bilförsäkring online för att hjälpa dig att förstå grupper bilförsäkring. Se avsnittet Resurser för länken till Motor Repair Research Centre (Thatcham).
2

Ange ett sökord i en av rutorna till höger på webbsidan för att komma åt grupper bilförsäkring i Storbritannien. Det finns 10 val: ju fler detaljer du anger, desto mer förfinade blir sökningen. Till exempel, om du bara vet tillverkaren, får du en stor lista över bilar som gör det svårare att förstå och hitta din grupp bilförsäkring. Men om du anger tillverkaren, det år då den gjordes, antal dörrar, och bränsletyp det blir lättare att hitta din exakta modell. Addera 3

Klicka på "Skicka". Du kommer omedelbart att få en lista på alla bilar som stämmer de uppgifter du angett. Ju fler detaljer du angav på första skärmen, den kortare listan. Listan innehåller 14 kolumner och definierar varje bil, hjälper dig att få en förståelse för grupper bilförsäkring i Storbritannien.
4

Bläddra igenom listan för att välja en bil. Om du inte kan hitta din bil klicka på "tillbaka"-knappen och skriv in en ny sökning. Listan baseras på bilmodell, år, serier, CC, bränsletyp, växellåda, antal dörrar och kroppstyp..
5

Kontrollera kolumn 11 och 12 Dessa två kolumner berätta gruppen bilförsäkring. Du kan ändra ordningen från högsta till lägsta genom att klicka längst upp i lämplig kolumn. Detta gör att du ser bilar med den lägsta försäkringsgrupp upp till den högsta, tillsammans med all tillhörande information, och gör det lätt att förstå grupper bilförsäkring.
6

Upprepa processen med andra bilar du får vara intresserade av att få jämförelser mellan försäkringsgrupper. Det kommer att hjälpa dig att förstå grupper och kan spara pengar på din bilförsäkring.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/car-insurance-companies/94190.html

Previous:
Next:

Bil försäkringsbolag

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.