Lägga till en drivrutin till Försäkring

Lägga till en drivrutin till din bil försäkring är mycket enkel och kan oftast göras från ditt online-konto manager eller genom att ringa ditt försäkringsbolag s kundtjänst. Det är särskilt viktigt att lägga en förare som kommer att driva din bil om de inte har bilförsäkring av sina egna, till exempel en nyligen licensierade tonåring. Lägga till en förare kan öka din försäkring ränta beroende på många faktorer såsom ålder, kön och drivande historia, men om föraren någonsin att hamna i en olycka när du kör din bil, orsakat någon skada (upp till de begränsningar av din försäkring ) skulle omfattas. Saker du behöver
Automobile försäkring
Visa fler instruktioner
Ring kundtjänst
1

Leta kundnummer servicetelefon för ditt försäkringsbolag. Telefonnumret kommer att vara belägen på en tidigare faktura, kan din försäkring kort eller det erhållas genom att besöka bolagets hemsida.
2

Tryck på lämplig knapp för att tala med en representant från den automatiserade menyn. De flesta telefonsystem kommer automatiskt att ansluta dig till en kundtjänst när som helst genom att trycka på "0". Addera 3

Informera representant som du vill lägga till en drivrutin till din politik. Representanten kommer att ställa specifika frågor som rör den nya drivrutinen som kommer att användas för att bestämma den justerade hastigheten, bör det finnas en. När processen är klar, kommer en företrädare ger dig en överblick av justeringarna och kommer att informera dig om när tillsatsen ska vara effektiv. Avstå från att ge den nya föraren att manövrera fordonet tills politiken är effektiv, om det inte gäller omedelbart.
Online-konto
4

Logga in på ditt online-konto från din bilförsäkring operatörens webbplats.
5

Välj din politik och valde alternativet att visa mer information eller göra ändringar.
6

Klicka på alternativet för att lägga till en ny drivrutin .
7

Ange all information som begärs av försäkringsbolaget om den nya drivrutinen. Klicka på "Skicka" när du är klar för att lägga till föraren. När drivrutinen har lagts till, eller om bolaget behöver ytterligare information, får du en erhålla en anmälan från företaget. Låt inte den nya föraren att manövrera fordonet förrän du har fått bekräftelse på att de har lagt till kontot.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/car-insurance-companies/94162.html

Previous:
Next:

Bil försäkringsbolag

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.