Bilförsäkring Efter en DUI

En avgift för rattfylleri kan utlösa förödelse på förarens personliga, affärer och ekonomiska försörjning. Även om effekterna av böter, fängelse och förarens suspensioner licens är bara tillfälligt, kan effekterna av en DUI på bilförsäkring påverka en gärningsman i flera år. Innebörden
p Om en drivande post innehåller en DUI övertygelse, att föraren är klassificerat av försäkringsbolag som hög risk. Förare i riskzonen betala högre försäkringspremier, och de i allmänhet inte uppfyller kraven för säker-förare rabatter. Vissa försäkringsbolag kommer inte att försäkra DUI brottslingar, eller de kan avbryta en föredragen politik efter en fällande dom
Tidsplan

Försäkringsbolagen brukar granska körning poster vid två tillfällen.: starten av en ny politik, och vart tredje år för den nuvarande politiken. Om övertygelsen inträffar efter försäkringsgivarens treåriga översyn av motorfordon poster och i ett tillstånd som inte kräver SR-22 arkivering, kommer försäkringsbolaget inte vara medveten om övertygelsen tills dess nästa översyn av körning poster, om inte underrättats om brottet genom den försäkrade. På grund av denna skillnad i körning rekord recensioner, vissa DUI brottslingar slinka igenom sprickor och deras priser är inte ökat. Men för de flesta brottslingar, kan en DUI resultera i ökade priser tills dom faller utanför den drivande historia att försäkringsbolagen ser på för politiska bidrag, mellan tre och fem år.
Andra konsekvenser

De flesta stater kräver förare som dömts för en DUI att lämna en SR-22 blankett med Institutionen för motorfordon. Denna form krävs bevis på ekonomiskt ansvar, och försäkringsbolagen måste lämna blanketten till institutionen Den tid som en SR-22 krävs beror på den stat där DUI skedde

,. Den kan variera ett till fem år. Förutom de ökade styrräntor, de flesta försäkringsbolag tar ut en extra avgift för inlämnande av SR-22.
Potential


Om en DUI avgift reduceras till vårdslös körning , påverkan på försäkring priser kommer inte att vara så djup. Denna avgift Minskningen kräver ofta hjälp av en advokat, vilket kommer att innebära mer kostnader utan garanti om resultatet.

Om DUI händelsen ingår en olycka och /eller rörliga kränkningar, kommer dessa faktorer också beaktas vid fastställandet av räntehöjning. Flera brott i en kort period brukar resultera i licens upphävande eller återkallande på grund av antalet tillståndsansökningar ackumulerade poäng.
Varning

Skaffa nya försäkringar efter en DUI övertygelse är ofta mer utmanande än att acceptera en höjning som följer av en aktuell försäkringsbolag. Dålig kredit och en förfaller i täckning på grund av ett beslag fordon eller licens fjädring kommer att lägga upp till mycket höga priser. Personer som dömts för rattfylla har ofta bättre tur arbetar med ett fristående försäkringsbolag, eller med en som specialiserat sig på hög risk förare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/car-insurance-companies/94177.html

Previous:
Next:

Bil försäkringsbolag

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.