Hur man skapar en Poogle

Att hitta rätt hund för ditt hem och familj är inte svårt. Överväg att korsa och hybridisering din favorit raser. Till exempel kan du skapa en Poogle - en intressant, liten hund som är en fluffig och godmodig blandning av pudel och beagle. De är lätta att hitta redan föds upp för köp som valpar, eller om du är intresserad av avel dem själv, skapar en Poogle är inte svårt alls. Saker du behöver
vuxen beagle
Vuxen pudel
Welping box
Visa fler instruktioner
1

välja två vuxna hundar av sund avel ålder. En manlig beagle och en kvinnlig pudel är en bekväm match eftersom beagle rasen är mindre än en vanlig pudel. Välja en manlig pudel att avla med en kvinnlig beagle kan orsaka skada eller vara obehagligt för hundarna.
2

Ta både hundar du har för avsikt att para med din veterinär för att säkerställa att de är i optimal hälsa. Uppfödning av friska Poogle valpar börjar före befruktningen, precis som för människor. Din veterinär kommer att ge hundarna en GRANSKNING och ger dig alla nödvändiga anvisningar till medhjälpare i sin avel.
3

Låt hundarna naturligtvis njuta av varandras sällskap, om möjligt genom att leva i samma hushåll . Honan kommer att gå in i säsongen, eller till "värme", och hanen kommer att avla med henne.
4

Ge honan med en welping låda stor nog för henne att bekvämt medan i arbetskraften. En stor låda med en låg front och filtar för stoppning är perfekt. Sätt denna ruta i ett lugnt läge i ditt hem. När hunden är gravid, visa henne lådan genom att placera henne i det hela dagen.
5

Ha tålamod. Ge mamma med en säker miljö och en sund diet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/car-insurance-companies/94216.html

Previous:
Next:

Bil försäkringsbolag

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.