Young Driver Försäkring Tips

Tanken på din tonåring få bakom ratten på bilen kan vara mardröm inducera. Lika skrämmande kan vara kostnaden för att försäkra din unga förare. Om du letar efter sätt att minska kostnaderna för unga förare bilförsäkring, bör ett par taktik användas. Uppmuntra bra betyg

Många försäkringsbolag är villiga att ge en rabatt för unga förare inskrivna i gymnasiet, community college, eller ett universitet. Dessa rabatter tenderar att gå upp om eleverna kan ge bevis på en B genomsnittlig eller bättre. Uppmuntra dina tonåringar att få bra betyg. Det kan definitivt löna sig i längden.
Ta en Safety Course

Ett sätt att sänka kostnaden för försäkring för unga förare är att anmäla dig till en körsäkerheten kurs. Dessa kurser utöver omfattningen av din genomsnittliga köranvisning som kommer att fokusera på säker körvanor. Medan de gör kostar pengar, kommer det belopp som du kan spara på försäkring av unga förare vida prislappen. Men innan du skriver kontrollen, kontakta ditt försäkringsbolag för att se till att den klass du registrerar dig för faktiskt kommer att göra en skillnad i kostnaden för din försäkring paket.
Volunteer

Försäkringsbolag tenderar att se människor med starka samhällsband som en mindre risk. Åtminstone är det så det verkar, med tanke på att vissa försäkringsbolag är villiga att ge rabatter till personer som aktivt deltar i samhällstjänst. Detta kan ge en ytterligare fördel för gymnasieelever, som samhällstjänst är ett bra komplement till alla college ansökan.
Kör en säker bil

Medan din unge son eller dotter kan dregla över den blanka röda sportbil på bilen mycket, välja något lite mer lågmäld. Köpa en säkrare bil kan du spara upp till 50 procent på försäkring för unga förare. Undvik sportbilar, högprestandafordon, Lyxbilar och stadsjeepar. Istället väljer en Toyota Camry eller Honda Civic. Nyare modeller kan också spara pengar, eftersom dessa kommer med fler krockkuddar och säkerhetsfunktioner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/car-insurance-companies/94165.html

Previous:
Next:

Bil försäkringsbolag

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.