Hur Uppskatta Bilförsäkring

Bil försäkring krävs av alla bilägare, oavsett den stat där de är bosatta. Många auto återförsäljare kräver att nya köpare redan har bilförsäkring innan man tillåter den nya ägaren för att köra bilen utanför partiet. Kostnaden för bilförsäkring varierar mycket från staten och försäkringsbolag. Skaffa uppskattningar från olika företag så att du vet vad effekten av täckningen kommer att ha på din personliga ekonomi. Instruktioner
1

Bestäm hur mycket täckning som behövs. Varje stat har olika krav på lägsta belopp som krävs för täckning, men de flesta stater kräver ett minimum av ansvarsförsäkring. Titta in i de statliga kraven och sedan skriva ner andra behov i bilförsäkring för den specifika bilen. En gammal begagnad bil kanske inte behöver så mycket täckning som en ny sportbil eller en dyr veteranbil.
2

Titta på personliga körning poster för samtliga förare av fordonet. Biljetter, krascher och andra stötar till en drivande post kan resultera i högre försäkring. Bad körning poster kommer att göra uppgång försäkring priset.
3

Jämför olika företag på nätet. Det finns online-kurser tillgängliga via online webbplatser Bilförsäkringar och information om olika alternativ. Skriv ner information såsom citat från hemsidan, tillgängliga alternativ och specialerbjudanden. Spela in dina resultat på separata bitar av papper per företag för att inte blanda ihop de olika uppgifterna.
4

Ring försäkringsbolagen på telefonen. Inte alla försäkringsbolag kommer att erbjuda online-citat, så dessa behöva anlitas direkt. Även lokala företag kan kallas, som ofta kan hittas i telefonboken. Skaffa en offert och information från representanter kundservice.
5

Fråga om erbjudanden. Många bil försäkringsbolag erbjuder erbjudanden såsom goda studentrabatter eller bra rabatter förare. Ta reda på vilka erbjudanden som erbjuds och hur mycket de kan spara på ett citat om de ansöker.
6

Titta in försäkringsbolagen. State Department of försäkring ger information såsom kundklagomål och undersökningar. Lokala mekaniker kan också konsulteras för att ta reda på om försäkringsbolagen har betalat för kundernas fordon. Skriv ner citat, subtrahera eventuella besparingar som är tillgängliga via erbjudanden och lägga till eller dra ifrån några andra faktorer som
7

påverka priset på försäkringen, till exempel lägga till extra tjänster. Slutresultatet är uppskattningen kostnaderna för försäkringen. Tjänsten av företaget bör övervägas innan du köper försäkringen. Den billigaste försäkringen är inte alltid det bästa alternativet eftersom det kan ha problem med försäkringsfordringar. Detta kan vägas in som uppskattade kostnaderna i samband med olyckor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/car-insurance-companies/94171.html

Previous:
Next:

Bil försäkringsbolag

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.