Hur hittar man den bästa bil försäkring för dig

När du tittar på TV, ser du förmodligen åtminstone en bilförsäkring kommersiell under loppet av några timmar, och många hushåll oombedda erbjudanden via telefon, e-post och snigelpost från bil försäkringsbolag lovar lägre priser och bättre politik. Jämföra bilförsäkring erbjudanden kan verka som en svår uppgift, men om du förstår terminologin och vet vad de ska granska i er politik, är det möjligt att välja rätt försäkringsskydd för dig. Saker du behöver
Försäkringar
Policy premie citat
Visa fler instruktioner
1

Jämför premier och planer betalning. Premien är det belopp som du betalar varje månad, varje kvartal eller varje år, beroende på betalning planer finns. Du kan sålla ut någon policy som du inte har råd med en gång, så att du färre politik att jämföra.
2

Jämför självrisker. Självrisken är det belopp du ska betala ur fickan innan försäkringsbolaget kommer att betala något. Lägre är bättre, men tänk på att lägre självrisker innebär ofta en högre premie.
3

Jämför kroppsskada ansvar täckning. Detta är det belopp som försäkringsbolaget kommer att betala mot en annan persons medicinska räkningar eller begravningskostnader bör du orsaka en olycka. Politik kommer att ha begränsningar per person och per olycka för denna täckning, och ju högre dessa gränser, desto bättre.
4

Jämför egendom täckning skadeståndsansvar. Detta är det belopp som försäkringsbolaget kommer att betala mot bilar och annan egendom som tillhör andra som du har skadat. Återigen kommer det att finnas politiska gränser, vanligen per olycka.
5

Bestäm om du vill kollision försäkring. Medan ansvarsförsäkring krävs i varje stat, är kollision försäkring oftast frivilligt, men kommer täckning skador på din egen bil bör du orsaka en olycka. Kollision försäkring är meningsfullt endast om din bil är värd mer än din självrisk eller om det krävs av en bil lån som du har.
6

reda på om personskada skydd (PIP) krävs i ditt tillstånd. Denna försäkring täcker skador på dig om du orsakar en olycka, och kan även omfatta andra personer som körde bilen. Om det krävs i ditt tillstånd, kan du jämföra täckning på samma sätt som du skulle jämföra kroppsskada ansvar täckning.
7

Bestäm om du vill ha fullständig täckning. Denna typ av försäkring är frivillig, men kommer att täcka din bil i händelse av icke-olycka skador, såsom stöld, skadegörelse och brand, översvämning och hagel skador. Som med kollision täckning, är det bara meningsfullt om du har ett högt värde bil eller om det krävs av din bil lån.
8

Jämför oförsäkrade /underinsured täckning. Detta krävs av de flesta stater, och kommer att betala för dina skador eller skador i fall den andra personen som har orsakat olyckan körde olagligt utan försäkring. Även om ditt tillstånd inte kräver denna täckning, är det viktigt att lägga till din politik, eftersom det betyder att ditt försäkringsbolag kommer att hantera att den andra personen till domstol istället för att behöva ta itu med det själv.
9

Kolla in de tillgängliga rabatter. Samtliga bil försäkringsbolag erbjuder rabatter, vilket kan innefatta försvinner självrisker för bra förare, rabatter för bra betyg i high school eller college, och rabatter för att ta klasser förarens säkerhet. Ju fler rabatter till dig från ett specifikt företag, desto bättre.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/car-insurance-companies/94158.html

Previous:
Next:

Bil försäkringsbolag

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.