Hur man lämnar in en försäkringsskada

Göra en försäkringsskada bör vara en enkel process. Helt enkelt ringa ditt försäkringsbolag agent och följa hans instruktioner. Varje stat har prestandakrav som försäkringsbolagen måste följa, och du kan klaga hos din statliga försäkringskassan om du känner att din ansökan inte sköts ordentligt. Enligt Jeanne Salvatore, vice vd för konsumentfrågor för Insurance Information Institute, visar statistiken flesta människor göra en anmälan var 8 och 10 år för auto och husägare försäkring (Referenser 2). För att undvika annullering av er politik eller skyhöga priser, bara göra påståenden som är absolut nödvändigt, och betala för små mängder av skador out-of-pocket. Instruktioner
1

Förstå din politik. Vet vad som omfattas och självrisker. En försäkring är ett avtal mellan dig och försäkringsbolaget. De kommer att hålla sig till avtalet noggrant. Du har en möjlighet att lägga till kontraktet om du behöver mer försäkring. Till exempel, om du vill att din diamantring försäkrad, kan du behöva lägga till ett smycke ryttare till din husägare politik. Att veta vad som omfattas och hur mycket är mycket viktigt på den fronten. Efter en katastrof inträffar kommer det att vara för sent att lägga till politiken. Dessutom är sjukförsäkring påståenden förnekas ofta på grund av små fel i arkivering teknikaliteter eller misstag. Om din ansökan avslås, be läkaren att kontrollera koderna för misstag. Om den fortfarande förnekas, kan du överklaga avslag med försäkringsbolaget.
2

Kontakta ditt försäkringsbolag agent så snart som möjligt efter en olycka eller katastrof. Om du väntar bara en kort tid saker kan hända som kan äventyra din ansökan. Dokumentation kan förloras eller ytterligare skador kan uppstå som inte är en del av fordran. Er politik kan kräva att en ansökan ska göras inom en viss tid. Du bör få din agent inblandad eftersom han borde ha ett samarbete med försäkringsbolaget.
3

Ring din avdelning statliga försäkringar om du behöver hjälp med ett påstående innan du ringer en advokat. Om ditt försäkringsbolag inte behandlar dig rättvist, kan du kanske att räta ut saker genom att ringa kontoret statlig försäkring. Du kan alltid ringa en advokat om den statliga försäkringskassan inte kan hjälpa dig, men när du ringer en advokat försäkringsbolaget, justering och din agent kommer att kommunicera med advokat i stället för dig.
4

Ring polisen och göra en polisanmälan omedelbart om du är i en kollision (efter att du har deltagit i någon skadelidande och /eller krävt läkarvård). Se till att du behåller en kopia av polisanmälan och skriva ner all relevant information, inklusive namn, adress, telefonnummer och den andra partens försäkringsbolag.
5

Få minst två kostnadsförslag på skador på bil eller hem. Om justeraren känner dina beräkningar är tillförlitliga, kommer din ansökan att godkännas snabbare. Annars justeraren får uppskattningar och du kommer att få vänta på den processen.
6

göra tillfälliga reparationer på ditt hem för att skydda det från ytterligare skador. Starta inte några permanenta reparationer förrän din ansökan har godkänts. De tillfälliga reparationer bör omfattas av policyn --- trots allt, hjälper du skydda försäkringsbolaget från ytterligare risk. Varje aspekt av ditt påstående
7

Dokument. Du kan videofilma ditt hem och tillhörigheter innan du behöver för att göra ett påstående. Detta dokumenterar exakt vad som försäkrad. Du kanske också vill hålla kvitton, annullerade checkar och försäljning fakturor för dina ägodelar, särskilt smycken, silver och andra lyxvaror för att bevisa för försäkringsbolaget att du äger dessa poster. Dessutom, efter en olycka eller katastrof, göra polisanmälningar, få information om andra parter och deras försäkringsbolag, och behålla kopior av all information och pappersarbete. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/car-insurance-companies/94169.html

Previous:
Next:

Bil försäkringsbolag

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.