Hur Jämför CTP Grön Slips

Obligatorisk tredje part (CTP) Försäkringen är obligatorisk för alla förare i Australien, utom de drivande bilar som ägs av Commonwealth of Australia, eftersom de arbetar enligt ett separat avtal med landet. Som med Bilförsäkringar i de flesta länder finns särskilda minimikrav som ställs omfattningar. Men det finns också alternativ som skyddar förare utöver det minimum, om de behöver det i händelse av en olycka. CTP täckning miniminivåer skydda föraren ansvarig för en olycka mot fordringar och skadestånd. Instruktioner
1

bestämma nivån på täckning önskas. Återigen, det finns land uppdrag miniminivåer för försäkringsskydd som skyddar vid fel drivrutiner. Men flera försäkringsbolag erbjuder extra skydd till at-felet föraren i händelse av en olycka.
2

välja på-fel förare täckning kräver noggrann översyn av de politiska detaljerna. Var och en av de försäkringsbolag som erbjuder denna viktiga täckning har begränsningar som bör noteras före köp. Exempel på dessa undantag finns gränser för vilka typer av försäkrade skador och belopp som betalats för säkerställda skador. Addera 3

Ta del av de senaste ändringarna i politiken ordflöde, i synnerhet eftersom det gäller att läggas till- fel drivrutin täckning. Av de fem försäkringsbolagen erbjuder för närvarande denna typ av politik, har en (Allianz) ändrade inte sin politik för att återspegla den lagändring som skedde den 1 april 2010, som gav upp till $ 5000 för at-fel drivrutiner för förlorad lön, etc. Alla vid fel försäkringar hade tidigare innehöll ordflöde omintetgöra täckning om det vid fel drivrutin fått någon ersättning. GIO, NRMA, QBE och Zürich försäkringsbolag har uppdaterat sina at-fel drivrutin för att återspegla de förändringar, och ger ytterligare fördelar till dem som de försäkrar.
4

Skillnader mellan CTP omfattningar är begränsade till pris , lättheten att köpa gröna slip och de ovannämnda vid fel alternativ täckning. Forskar varje företag som det gäller dessa viktiga områden kan spara tid och besvär i framtiden. Dessutom kan det vara värt att överväga ett av de företag som erbjuder at-fel täckning även om du väljer att inte välja det nu. Skulle behov ändras i framtiden, kan du finna det mer effektivt att lägga täckning med en befintlig försäkringsgivare än att starta om processen med ett nytt företag.
5

Review resursen nedan för en relativt snabb och enkel jämförelse verktyg för CTP gröna slip omfattningar. Oavsett om du väljer at-fel täckning eller inte, erbjuder sajten alternativ för politiken både med eller utan detta tillägg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/car-insurance-companies/94213.html

Previous:
Next:

Bil försäkringsbolag

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.