Hur Fil ett anspråk från tredje part Bilförsäkringar i Texas

Omedelbart efter en bilolycka inträffar i Texas, bör båda parterna utbyta information om försäkringar. Denna information innehåller namnet på den försäkrade, namnet på försäkringsbolaget, försäkringstagarens fullständiga namn och försäkringsnummer. Du bör också samla information om bilen, såsom märke och modell och registreringsnummer, och föraren inklusive hans fullständiga namn, hemadress och Texas, eller andra statliga körkort nummer. I Texas, kärande har två år från dagen för en bilolycka för att lämna in en fordran. Instruktioner
1

Kontakta motpartens försäkringsbolag. Kundtjänst eller skadeavdelning informationen är noterat på försäkringen kortet. Denna information borde ha erhållits vid scenen. Du kan gå online för kontaktinformation till kundtjänst antalet ett visst försäkringsbolag. Om du inte samla in information om försäkringar från den andra parten, kommer en polisanmälan dokumentera all information om försäkringar, om en Texas polis var på olycksplatsen. För att beställa få en polisanmälan, kontakta polisen i staden i Texas där olyckan inträffade.
2

fil en försäkring fordran mot den andra parten. Fordringar kan göras per telefon eller på nätet genom att gå till försäkringsbolagets hemsida. Hursomhelst kommer att kräva namnet på föraren, försäkringsnummer och fordonsinformation. Om du saknar en del information, såsom försäkringsnummer, kan försäkringsbolaget kunna hitta den rätta politiken genom att mata in förarens namn eller fordonets registreringsnummer. Du kommer också att behöva inkludera ditt fullständiga namn, kontaktuppgifter i Texas och detaljer om olyckan.
3

Förklara olyckan närmare. En skaderegleraren från försäkringsbolaget kommer att kontakta dig direkt, vanligtvis per telefon, och ber dig att förklara hur olyckan inträffade, ge dagen för olyckan, och skador detalj på fordonet och eventuella personskador till någon i fordonet. Om det fanns några vittnen till olyckan, kan du ge denna information till skaderegleraren.
4

emot ett beslut om undersökning. När undersökningen är klar och försäkringsbolaget har pratat med alla parter, och såg ut över andra detaljer såsom en polisanmälan eller egendomsskador rapporten, kommer ett beslut att fattas om huruvida bolaget kommer att ta ansvar för dina skador. Om de hittar sin försäkrade att vara försumlig, kan de berätta att skicka in en uppskattning av skador, medicinska räkningar och annan nödvändig information för att hantera krav.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94112.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.