Spiller Bleach i en bil täckt i bilförsäkring?

Bleach skador kan dramatiskt förändra det inre utseendet på alla fordon. När sådan skada uppstår, många konsumenter undrar om deras försäkringsbolag kommer att betala kostnaden för återställandet. Det finns flera saker du bör veta om ditt försäkringsskydd innan du lämna in en fordran för blekmedel skador. Om fullgott försäkringsskydd

Omfattande täckning är utformad för att betala för skador på insidan av ditt fordon till följd av faror andra än kollision. Denna täckning inkluderar stöld, skadegörelse och saker som kan falla på bilen när den inte är i drift. Om blekmedel skadan uppstod på grund av en täckt fara, kan din försäkring täcka kostnaderna.
Fordringar under din självrisk

Om kostnaden för att åtgärda blekmedel skadan är lägre än din omfattande avdragsgill, kan det vara bäst att betala för den ur fickan. Lämna in en fordran är bara till din fördel om kostnaden för reparation är mer än din självrisk.
Ökad försäkringspremier
p Om du lämnar in en ansökan för blekmedel skador, kan försäkringsbolaget öka din premie när du förnya er politik. Tänk de totala kostnaderna när man beslutar om att lämna in en sådan ansökan.
Avsiktligt skadorna inte täcks
p Om du, eller någon som täcks av din försäkring, har skadat insidan av fordonet avsiktligt, är ditt försäkringsbolag inte kommer att betala för det påståendet.
vårdslöshet påståenden kan nekas

Om blekmedel spillts på grund av din försumlighet eller som av annan försäkringstagaren, är försäkringsbolaget inte kommer att betala fordran.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94082.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.