Hur Sök efter stulna bilar

När du behöver din bil på en dag-till-dag för att ta sig från plats till plats, upptäcker att din bil har blivit stulen kan vara förödande. Istället för att sitta tillbaka och vänta på din bil för att trolla tillbaka, kan du engagera dig i återhämtningen. Även om du i slutändan inte kan hitta din bil, åtminstone genom att aktivt delta, kan du snabba upp processen. Instruktioner
1

Använd en online stulna webbplats bil sökning. Några webbplatser erbjuder nu en tjänst för att informera dig om vad bilar har stulits i ditt område. Informationen på dessa webbplatser är oftast ges av offren för stöld och lokala polismyndigheter. Du kan få tillgång till bil typ, färg, ålder och registreringsskylt samt senast kända position och datum och tid för stölden.
2

Titta runt i områden där bilarna är vanligtvis deponeras eller lagras . Typiskt är stulna bilar gömda i stora parkeringsplatser eller platser där det är vanligt att en bil att sitta under långa perioder. Använd den information du har om den stulna bilen för att identifiera den. Anteckna tid, datum och plats för din hitta. Rapportera detta till polisen när du kan. Om möjligt, ta bilder av bilen, området och information som kan hjälpa till med återhämtningen.
3

Kontakta lokala begagnad bil massor och junkyards. Ge dem märke, modell, år och registreringsnummer för att se om de har det där. Om du har tillgång till chassinumret, att bidra med identifiering av delar eller en strippad bil. Ibland är stulna bilar avskalad och säljs till begagnad bil partier eller junkyards för kontanter.
4

Håll kontakten med din lokala polisen om kända stulna bilar, liksom all värdefull information du har om ärendet. Endast rapportera värdefulla tips eller information, som alla falska uppgifter kommer att slösa sin tid och sänka risken för bilens återhämtning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94141.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.