Hur man gör en Auto Checklista Försäkring Olycka

Eftersom oförutsedda bilolyckor inträffar, är det bäst att förbereda i förväg. Beroende på svårighetsgraden av en bilolycka, kanske du inte har råd att reagera försiktigt. Om du har förberett en automatisk checklista försäkring olycka förväg, är du då kunna samla rätt information. Instruktioner
1

Säkra scenen. Omedelbart efter en olycka, slå på dina varningsblinkers och tända facklor för att varna andra förare till olyckan.
2

söka hjälp för de skadade. Om någon är skadad och behöver läkarvård, ring 911. Vänta en professionell för att bedöma och hantera situationen.
3

Ring polisen. Du måste göra en polisanmälan för att lägga till ditt försäkringsbolag.
4

bedöma skadan. Ut ur bilen och ta en titt på skadan. Om du har en kamera eller kameratelefon ta bilder för att dokumentera den automatiska skador. Du kan bedöma skadorna i väntan på polis och sjukvård för att komma fram.
5

Lämna bilen på samma plats där olyckan inträffade.
6

Få fordon och information till förare. Som en del av din checklista, anteckna året, märke, modell nummer och registreringsskylt information för de andra fordonen är inblandade i olyckan. Dessutom får föraren information för alla inblandade förarna. Driver innefattar namn, licensnummer, födelsedatum och försäkringsbolag namn och försäkringsnummer.
7

Rapport påståendet att din försäkringsagent. Meddela ditt försäkringsbolag om olyckan. Du kanske inte kan ge all nödvändig information från olycksplatsen, men ger så mycket du kan. Du kan alltid fylla i luckorna senare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/auto-insurance-claims/94018.html

Previous:
Next:

Bilförsäkringar Fordringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.