Minnesota State Bilförsäkring Krav

Minnesota är en av 13 stater som har antagit en no-fault politik för bilolyckor. No-fel endast avser skador som uppkommit vid en olycka. Istället för att citera fel, deltagare i en olycka får betalt från sina egna försäkringsbolag. Det är obligatoriskt att hålla vissa typer av auto försäkringsskydd i delstaten Minnesota. Personskadeprevention Protection

personskada skydd täckning krävs i Minnesota. Känd som PIP, är detta ett strikt del av försäkringsskyddet. Det hjälper täcka sjukvårdskostnader samt kostnader som uppkommit under läkningsprocessen. Beroende på politiken, kan detta omfatta förlorade löner, kostnader hushåll och begravningskostnader. Minnesota kräver en minsta täckning för personskada skydd

minsta personskada skydd är $ 40.000,. $ 20.000 är tillgänglig för att täcka kostnader för läkarvård, och $ 20.000 för icke-medicinska kostnader. Denna summa är tillgänglig för varje individ skadades i olyckan.
Ansvar

Ansvarsförsäkring täcker den andra föraren, förarens bil, sjukvårdskostnader utanför deras täckning eller personlig egendom Om olyckan bedöms vara ditt fel. Det täcker inte skador på din bil eller egendom. Om du har ett lån på din bil, är du skyldig att göra omfattande och kollision kostnaden för att täcka lien innehavaren i händelse av en olycka.

Minnesota Law kräver ett minsta ansvar täckning på $ 30,000 för enskilda skador, $ 60.000 för två eller flera personer skador och $ 10.000 för auto eller personlig egendom. Addera ditt Underinsured Fördelar

Underinsured förmåner är en del av no-fault politik. Dessa fördelar är bara tillgängliga när sjukvårdskostnader överstiger PIP täckning och den andra föraren ansågs ansvarig för olyckan, men har inte tillräcklig skuldtäckning.

Minnesota Law kräver $ 25.000 skador täckning för en person och $ 50.000 för två eller fler personer.
oförsäkrade

Denna försäkring skyddar dig i händelse du är inblandad i en olycka med en oförsäkrade förare som anses ansvarig för olyckan. Dessa fördelar kommer också accent PIP förmåner.

Minnesota Law kräver $ 25.000 skador täckning för en person och $ 50.000 för två eller flera individer.
Ytterligare täckning

Bilister mina väljer att bära täckning utöver de minimikrav för sina fordon. Omfattande skyddar ägaren från faror såsom stöld, översvämning, brand och skadegörelse. Kollision täcker kostnaden för fordonet eller dess reparationer om det är inblandat i en kollision. Andra alternativ såsom glas ersättning eller biluthyrning finns också tillgängliga. Dessa icke-obligatoriska alternativ kommer att öka kostnaden för försäkringspremier.

Högre priser för de obligatoriska miniminivåer är också tillgängliga mot en extra kostnad.
Påföljder

Alla Minnesota bilister är skyldiga att hålla ett skriftligt uttalande från deras försäkringsgivare att deras fordon omfattas av minimikraven i lagstiftningen i sin ägo. Underlåtenhet att producera försäkringsbevis till en polis på begäran är en förseelse brott.
P Om inte adekvat dokumentation, kan domstolen utdöma böter, och den skyldige kan bli föremål för återkallelse av körkortet.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93981.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.