Hur man väljer College Försäkring Student Bil

När du startar ditt första år på college, gå utan bilförsäkring att betala för böcker eller öl är inte ett alternativ. Välj college försäkring student bil med lämplig täckning för dina behov. Oförsäkrade förare inblandade i olyckor kan förlora sina licenser, dömas till böter, att fängslas och ta en träff på deras kredit värderingar, som alla skulle äventyra din ljusa framtid. Instruktioner
1

Gör din hemläxa. Kontakta ditt försäkringsbolag agent för att se vad det finns täckning och hur mycket det kostar. Var noga med att informera din agent om bytet av plats, körmönster och så vidare. Även forskning andra försäkringsbolag och deras politik, priser och rabatter. Shoppa runt för att hitta rätt politik till bästa pris.
2

Titta på alla variabler. En student gå på college i en annan stat eller stad kan se betydande variation i politiska termer och premier. Även om eleven är täckt under hennes föräldrars bil försäkring, kan hennes premie sväva när hon lämnar sitt lantliga hem för en urban campus. Vid körning och parkering i en storstad, kan premien öka för att kompensera ytterligare täckning som skyddar mot ökad risk för olyckor eller stöld. Addera 3

Hitta försäkringar med lägre priser för studenter med bra betyg. Kontakta bäraren att se vilka rabatter kan gälla för studenter som konsekvent tjäna en s och B: s. Också börjar dina studier tidigt med en defensiv körning kurs som kan ge en ytterligare rabatt på din bilförsäkring.
4

tycker om att få en annan bil. Beroende på placeringen av högskolan och försäkring, kan en billigare bil göra en enorm skillnad i premie kostnader.
5

Få på eller stanna på dina föräldrars policy om möjligt, och hålla "din" bil registrerad i dina föräldrars namn. Om bilen är registrerad till föräldrarna, täcker en familjepolitik oftast barn till en lägre kostnad än att försäkra en bil i elevens namn bara. College-äldre förare kan räkna med att betala 50 till 100 procent mer för försäkringen än äldre förare.
6

överväga att lämna bilen hemma. Vissa försäkringar sänka premien om bilen stannar med dina föräldrar. Du kan inte använda den medan i skolan, men du behåller bilen och kan använda det under raster som en "tillfällig" förare.
7

Besluta om rätt politik för dina behov. Om du pendlar till högskolan, självklart behöver du en bil och lämplig försäkring för att pendla. Men om du går i skolan i ett område med god kollektivtrafik, kan du lämna bilen med dina föräldrar.
8

Kontrollera att eventuell försäkring du köper hedrar lagar trafikförsäkringsföreningen av den stat där du går på college.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93804.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.