Hur Shave priser Bilförsäkringar

Du behöver inte alltid byta auto försäkringsbolag för att hitta den bästa och sänka din ränta. De flesta människor är inte att dra nytta av allt som deras egen auto försäkringsbolag har att erbjuda. Du kan ta flera inte så självklara steg för att se till att du sparar allt du kan. Saker du behöver: Aktuellt auto försäkring Information
Visa fler instruktioner
1

konsolidera alla dina försäkringar i ett bolag. De flesta auto försäkringsbolag kan också försäkra ditt hem, hyra, motorcyklar, båtar och livet. Dessa företag kommer också att ge dig rabatter för att bära alla dina försäkringar hos dem.

Konsoliderad? Behöver inte byta bolag? Ring din agent för en översyn av politiken. Du kan ha rätt till besparingar med din nuvarande policy som du inte är medveten om. Spåra körsträcka på dina fordon
2

. Inte alla familjens bilar körs samma. Auto försäkringsbolag gör base din premie på hur ofta bilen är på väg. Du behöver inte betala samma premie för ditt arbete bil som du gör för familjen fritids bilen. Addera 3

Vissa företag erbjuder säkra förare rabatter. Om du inte har varit i en olycka eller haft några brott under de senaste åren, kan du vara berättigad till en rabatt. Med en defensiv körning klass eller tonåringar som tar förarens utbildningar kan sänka din premie.
4

Låt din agent vet om du har lagt till något till din bil som kommer att göra det säkrare, på vägen eller i parkeringsplatsen. Bilar utrustade med GPS-utrustning, säkerhetssystem, även manuella lås hjul kommer att spara pengar på din Bilförsäkringar takt. När du letar efter en ny eller begagnad bil att köpa, alltid leta efter bilar med krockkuddar och låsningsfria bromssystem. Det kan också vara fördelaktigt att betala lite mer för larm och tjänster såsom OnStar, Teletrac eller Lojack.

Se till att notera när bilen är parkerad över natten. Är det i en carport eller ett garage?
5

Innan du tar din tonåring att få sina körkort, kan du be din agent exakt hur mycket din premie kommer att gå upp. Det kan vara mer fördelaktigt för dig att vara en chaufför för ett år eller två. Om du väljer att lägga din tonåring att din auto försäkring plan lägga föraren på ett använt äldre bil -. Inte din nya Mercedes
6

Betala dina räkningar i tid. Auto försäkringsbolag tittar faktiskt på din kredit värdering, och det är en avgörande faktor i priset du får för din plan. Om du betalar dina räkningar i tid och har en bra kredit värdering, kommer du att få ett bättre pris på din plan.
7

Vissa auto försäkringsbolag automatiskt registrerar du dig för ytterligare tjänster som du inte behöver och kommer att kosta dig mer på din premie. Se upp för tjänster som bogsering täckning, uthyrning ersättning och oförsäkrade bilist egendom.
8

Öka din självrisk. Detta kan vara en riskfaktor bara för att det kan kosta dig mer i det långa loppet. Dock är ett enkelt sätt att minska din auto försäkring för att öka din avdragsgill. Din självrisk är hur mycket pengar du har att betala för skador innan din försäkring kommer att betala.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93814.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.