Varför du behöver Bilförsäkringar

När du kör en bil som har potential att orsaka skador på andra bilar, människor och egendom, bär försäkringsskydd förhindrar överväldigande kostnader kopplade till de skador och kostnader för juridisk hjälp. De flesta stater kräver ett minimum av försäkringsskydd, vilket kommer att betala för materiella skador eller personskador av andra som du kan orsaka, men det finns alternativ för att lägga till detta grundskydd. Grundläggande ansvar täckning

Varje stat kräver att förarna bär det ekonomiska ansvaret för eventuella skador som de kan orsaka andra förare. Det bästa sättet att visa grundläggande ekonomiskt ansvar är att genomföra den lagstadgade kravet kallas grundläggande ansvarsförsäkring, som ger täckning för någon skada på egendom, personskada eller dödsfall en förare kan orsaka. Grundläggande ansvar omfattar inte skador på förarens fordon.
Full täckning


Även om lagen endast kräver att du bära grundläggande ansvar, auto företag lån och företag hyra kan kräver att du bära full täckning för att skydda sina investeringar, vilket är det fordon du köper eller leasing. Full täckning omfattar grundläggande ansvarsförsäkring, men den lägger också till en övergripande politik samt kollision täckning.
Helförsäkring

Omfattande försäkring är ytterligare täckning för skador orsakat på fordonet du kör, även om det inte är ditt eget fordon. Det täcker också stöld av fordonet och skador från katastrofer som översvämningar och bränder. Själva namnet på politiken kallas heltäckande är omfattande fysiska skador täckning.
Kollision försäkring

Detta skydd är nödvändigt om du drabbas av ett annat fordon eller ett föremål som orsakar skador på ditt fordon. Detta är nödvändigt för täckning i en kollision med ett fordon där föraren inte har någon försäkring alls.
Oförsäkrade bilister

För ytterligare skydd kan kollision försäkring vara förstärks av oförsäkrade bilist skydd som täcker din bil om den andra föraren inte har försäkring. Oförsäkrade bilister försäkring täcker dig i fall du eller ditt fordon skadas av en förare som inte har försäkring eller om du är i en hit-and-run kollision. Beroende på täckning, kommer din försäkring täcker kostnaderna även om du aldrig får någon information från den andra föraren. Addera Självrisk

För alla de politikområden som anges ovan, en självrisk är det belopp du betalar innan försäkringen kickar i. Till exempel, om din självrisk är $ 500 och dina skador är $ 2,000, kommer du att få betala självrisken innan försäkringen betalar $ 1.500. Självrisk kan generellt variera från $ 50 till $ 1000.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93897.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.