Är Vandalism täcks en Auto Ansvar enda politik?

Vandalism till din bil inte skulle täckas om du bara har ansvar täckning på din bil försäkring. Vandalism skulle täckas, men om du har stora täckning. Obligatoriska omfattningar

Ansvar täckning krävs i de flesta stater. Stater som inte kräver det göra fordonets ägare bevisa att han har tillräckliga ekonomiska tillgångar för att täcka kostnaderna för en olycka han orsakar. Omfattande täckning krävs inte av någon stat. Kompenserar människor som skadades i en olycka du orsakat
Ansvarsförsäkring

ansvarsförsäkring. Det omfattar i allmänhet sina medicinska räkningar, förlust av inkomst och smärta och lidande, enligt carinsurance.com.
Helförsäkring

Omfattande försäkring betalar för skador till bilen som inte var orsakade av en olycka. Detta inkluderar stöld, brand, skadegörelse, naturkatastrofer eller slå ett djur under körning, enligt insure.com.
Restitutionsnämnden
p Om vandalerna kan hittas, polisen kan arrestera dem. Om de fälls, kan en domare beordra dem att betala ersättning till dig, eller du kan stämma dem i småmål domstol.
Annat alternativ

stater kan ha utsatts ersättning styrelser som återbetala offer när alla andra möjligheter är uttömda. Vissa stater, såsom Washington, begränsa ersättning till offer för våldsbrott. Kontrollera med ditt tillstånd för att se om den täcker skadegörelse på bilar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93863.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.