Hur hittar man den billigaste bilförsäkring

Bil försäkring är obligatoriskt för registrering och kör din bil. Försäkring priser beror på vilken typ av bil du köper. Dessutom har försäkringsbolagen varierat kriterier för beräkning av premier. Om du inte är försiktig, kan du få betala dubbelt eller tre gånger mer än vad du borde. Den typ av täckning, tillståndet i bilen, din körning historia och din ålder är några av de faktorer som styr försäkringskostnader. Med lite planering kan du få låga försäkringspremier. Här är några steg du kan följa för att hitta den billigaste bilförsäkring: Du behöver
Körkort
Vehicle Finance Company dokument
år, märke, modell av fordon
Vehicle Identification Number

Visa fler instruktioner
1

Ring några försäkringsombud förtecknas i Gula Sidorna. Eller gå online och söka några topp försäkringsbolag. De flesta företag har webbplatser som förklarar deras olika politikområden. Svara ärligt och efter bästa kunskap på alla frågor, personliga såväl som bil-relaterade, frågade av försäkringsbolag eller agenter. Du bör få en offert på bara några minuter. Upprepa denna process för så många företag som möjligt och jämföra de som citat.
2

Samla information om de premier som tas ut av olika företag för samma typ av tjänster, särskilt de risker som täcks. Detta kommer att hjälpa dig att hitta det lägsta och högsta premie för bilförsäkring.
3

minska din månatliga avbetalningar genom att installera ytterligare säkerhetsfunktioner såsom ett stöldskydd, krockkuddar och automatiska säkerhetsbälten i din bil.
4

Satsa på en årlig politik i stället för sex månader politiken. Detta kommer att spara pengar och få dig en lägre offert.
5

Var noga med att ange det minsta avståndet eller tiden det tar att nå ditt jobb. Ju snabbare du når din arbetsplats de lägre din försäkring kostar.
6

försäkringsbolag erbjuder rabatter för att vara anslutna med sina medlemsregister. Fråga agent eller representant för mer information.
7

Se till att du har en ren kredit historia. Detta kan få dig ytterligare rabatter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93795.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.