Förarnas ansvar enligt Florida Lagar Bilförsäkringar

Ansvarsförsäkring är den lägsta försäkringsskydd som krävs av de flesta stater för förare. I Florida, är förare skyldig att visa ekonomiskt ansvar för eventuella skador eller personskador kan de vara ansvariga för. Florida har några strikta lagar om hur försäkringen är samlat och hur förarna måste hålla försäkring för motorfordon registrerade och /eller ligger i delstaten. Ansvar

ansvarsförsäkring, som omfattar både kroppsskada ansvar och egendomsskador ansvar, absorberar ekonomiskt ansvar i händelse av att försäkringstagaren orsakar skada på egendom eller skada på människor. I delstaten Florida, är ansvarsförsäkring eller annan ekonomisk ansvar som krävs, även om bilen inte fungerar eller i en annan stat, så länge den är registrerad i Florida. Om bilen ligger i Florida, men har försäkring från tidigare bosättningslandet, måste det genast vara försäkrad av en Florida-baserad försäkringsagent. Det enda sättet att undvika ekonomiskt ansvar är att slå i bilens registreringsskyltar.
No-Fault lagen

delstaten Florida använder ett "inget fel"-systemet, vilket innebär att varje förare främst måste använda sin egen försäkring, även om den andra föraren i en krasch befinns vara fel. Enligt Florida Department of Highway Safety, Floridas No-Fault lag mandat att förarna bär ett minimum av $ 10.000 per person /krasch i personskada skydd och ett minimum av $ 10.000 per krasch i egendomsskador ansvar.


Ekonomiskt ansvar

Florida har två lagar som bestämmer hur mycket ansvarsförsäkring varje förare måste ha. Utöver det No-Fault lag, Florida har ett ekonomiskt ansvar lag. Det ekonomiska ansvaret lagen, som föreskriver vilka förare att bära ekonomiskt ansvar för skador på andra bilar och skada andra människor, kräver $ 10.000 för en person i kroppsskada ansvar, $ 20.000 för två eller flera personer i kroppsskada ansvar, $ 10,000 per krasch i egendomsskador ansvar och $ 30.000 i kombinerade enkla gränser.
Enforcement

Delstaten Florida har en strikt policy om ansvarsförsäkring verkställighet. Ägare av fordon som inte underhåller de statliga miniminivåer är föremål för indragning av körkort samt upphävande av sitt fordon körkort och registreringsbevis. Böter så mycket som $ 500 kan tas ut för återanställning av licenser, tallrikar och registrering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93947.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.