South Carolina bilförsäkring ansvarslagar

South Carolina kräver att alla fordon i staten att ha ansvar täckning bilförsäkring. Kravet säkerställer att förarna på South Carolina vägar och motorvägar är skyddade i händelse av en olycka. Det är olagligt att köra ett motorfordon i delstaten South Carolina utan minimum försäkring, underlåtenhet att göra detta kan resultera i en biljett eller förlust av körkort privilegier. Minimikrav

Minimikraven för South Carolina bilförsäkring är $ 25,000 kroppsskada försäkring per person, $ 25.000 egendomsskador täckning och $ 50.000 kroppsskada per olycka. Staten kräver inte förare att bära under-försäkrade eller oförsäkrade bilist täckning för att köra i staten. Minimiförsäkringskraven måste upprätthållas konsekvent med några luckor i täckningen. Hyrbilar i staten måste också ha de lägsta nivåerna av försäkringsskydd.
Försäkringsbevis

South Carolina förare måste bära försäkringsbevis med dem hela tiden. Brottsbekämpande myndigheterna får begära bilister stoppas för en trafikförseelse för att ge försäkringsbevis. Förare som inte kan tillhandahålla dokumentation för att bevisa försäkringsskydd ansikte böter.
Påföljder

Försäkringsbolagen regelbundet till South Carolina Department of Motor Vehicles när kunderna har en förfaller i bil täckning. Staten kommer att ge föraren 20 dagar för att ge Department of Motor Vehicles med bevis på försäkringsskydd innan någon åtgärd vidtas. Den South Carolina Department of Motor Vehicles kommer att dra in licensen och registreringen av alla förare som underlåter att lämna försäkringsbevis. Kostnaden för att återställa ett körkort, efter avstängning för underlåtenhet att ha försäkringsskydd, är $ 200 och $ 5 för varje dag utan försäkring. Bilister fångas körning utan försäkringsskydd ansikte automatisk licens fjädring och en $ 550 avgift för att återinföra sin körning privilegier. Föraren av ett oförsäkrat fordon som han inte äger fortfarande är föremål för en $ 100 böter.
Oförsäkrade bilist Registrering

South Carolina tillåter förare att registrera sig som oförsäkrade bilister. Sökanden för oförsäkrade beteckning måste uppfylla statens krav för att kvalificera sig för oförsäkrade bilist status. Kraven omfattar innehar ett körkort i tre år före ansökan. Varje förare i hushållet måste uppfylla den treåriga krav också. Ägaren av fordonet kommer omedelbart diskvalificeras om han dömts för trafikförseelser, som inte stannar för en officer, bilstöld, rattfylla, fordonstrafik mord och andra brott som innebär användning av ett motorfordon.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93933.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.