Vad händer om du har en bil Accident & har någon försäkring?

En bilolycka är skrämmande i alla fall, men det är mycket mer så när du inte har Bilförsäkringar. I de flesta stater, körning utan försäkring är ett brott, och du kan få allvarliga straff för körning utan det, särskilt om du får i en olycka. Dessutom kan avsaknaden av försäkring lämna dig personligen ansvarig för eventuella skador eller skador på grund av ett vrak som kan vara ekonomiskt förödande. Domstolen
p Om du inte har försäkringsbevis vid en olycksplats, måste du presentera bevis till domstolen. I händelse av en olycka, måste försäkringen kortet du presenterar gälla för tidpunkten för olyckan. Om du inte har bevis, kommer du att gå inför en domare. Om du inte har bevis för försäkring när du går innan domaren
Fines

, du får av böter. Böter för körning utan försäkring varierar från staten, och de kan vara tungt.
Fjädring

Många stater, däribland Ohio och Kalifornien, kommer att spärra ditt körkort eller dina registreringsskyltar om de upptäcker att du kör utan ordentlig försäkring. Registreringsskylt upphängning ingår vanligtvis uppdämning eller immobilisering av bilen under minst 30 dagar.
Rättegång
p Om du inte har bilförsäkring, kan du bli stämd personligen för eventuella skador eller skador som inträffat i en olycka där du var fel. Beroende på mängden gjort skada, kan du förlora ditt hem och annan egendom du har om du inte har pengar för att täcka det belopp du är skyldig.
Car
< p> Om du inte har bilförsäkring och är i en olycka där du är visar sig vara fel eller om du bor i en no-fault, är du personligen ansvarig för eventuella skador på din egen bil. Om du inte har råd att reparera din bil eller köpa en ny, kan du vara utan bil under en lång tid.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93887.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.