Definition för motorfordonsförsäkring

Statliga lagar kräver att alla ägare och förare av fordon att köpa motorfordonsförsäkring. De försäkringar beställarens avtal med ett företag som säljer honom en policy, och, enligt Entrepreneur.com, "den ena parten förbinder sig att betala för någon annans finansiella förluster till följd av en viss händelse (t.ex. en kollision, stöld eller stormskador). " Kostnad

Den försäkrade betalar premier till försäkringsbolaget. Motorfordon försäkringskostnader varierar stort mellan länderna, och vissa Företagens avgifter tenderar att vara dyrare än andra. Omfattningen av täckning påverkar också priset. Många företag erbjuder rabatter för vissa kriterier, till exempel säker körning poster.
Betydelse


Om en olycka inträffar, som har tillräcklig försäkring skyddar inte bara den försäkrade och hans passagerare men även människor i de andra inblandade bilarna.
Providers

Drivrutiner kan köpa motorfordon försäkring från någon av ett stort antal företag. Många människor shoppa runt för att hitta den bästa kombinationen av pris och företagets rykte, i form av service och pålitlighet.
Typer

många typer av politiken finns tillgängliga. Förare kan köpa minimal och billigare täckning, till exempel om de har äldre fordon. Omfattningen kan omfatta körskador och sjukvårdskostnader till följd av olyckor.
Extrafunktioner

Vissa försäkringar erbjuder vägassistans täckning, vilket ger fördelar såsom bogsering av dåligt fungerande fordon. Vissa politikområden omfattar hyra av fordon för att hjälpa försäkringstagaren att få en hyrbil när hans fordonet repareras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93955.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.