Vad är en Auto Insurance Policy?

En automatisk försäkring är ett avtal mellan dig och en auto försäkringsbolag. I utbyte mot din premiebetalningar, tar försäkringsbolaget om riskerna med att försäkra dig och ditt fordon. Detaljerna i avtalet är tydligt noteras och prissättning varierar beroende på geografisk region, ålder och kön baserat på aktuariella uppgifter. Funktion

Många människor skulle inte ha råd med kostnaden för att reparera eller byta ut ett fordon på egen hand. En bil försäkring tar hand om denna börda genom att överföra denna kostnad till ett försäkringsbolag. Den auto försäkringsbolag använder data baserat på flera faktorer för att fastställa en premie belopp som du betalar. Denna betalning beskrivs i avtalet samt ansvarsgränser för dig och företaget. Det finns ett par viktiga delar
Delar av ett försäkringsavtal

till en bil försäkring. Det finns vanligtvis självrisker, eller out-of-pocket kostnader, för kollision skador, vilket är vad du betalar när du bil är skadad. Det finns också självrisker för skador inte uppstår i en olycka, som kallas stora täckning, samt gränser för kroppsskada skydd, personskada skydd och egendomsskador ansvar.
Fördelar

p Det finns flera fördelar med att ha en politik Bilförsäkringar. Den mest uppenbara av dessa är att det är obligatoriskt att ha försäkring och olagligt att köra utan några grundläggande Bilförsäkringar. Den andra fördelen är att om du har bra täckning med låga självrisker, betalar du bara en bråkdel av de kostnader som är förknippade med bilreparationer om du är i en olycka.
Funktioner

p Det finns flera funktioner som finns med försäkringar som verkligen tillför värde till politiken. Det finns ryttare till politik som kan hjälpa dig med att betala för en hyrbil om du har en olycka och ditt fordon är i verkstaden under en längre tidsperiod. En annan ryttare tillgängliga är täckning för bogsering och arbetskraft, vilket kommer att ta hand om kostnaden i samband med en punktering eller sammanbrott.
Avtalets längd

Beroende på företaget du använder, längden på kontraktet kan vara sex månader eller ett år. De flesta företag har online betalning tillgänglighet och kommer att skicka dig en förnyelse meddelande via e-post eller vanlig post. Betalning av premien på en förnyelse datum kommer vanligtvis förlänga ditt kontrakt för en ny period.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93826.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.