Hur hittar Zero Självrisk Bilförsäkring

Om du får inblandad i en olycka , de flesta bil försäkringsbolag kräver att du betalar en självrisk för att reparera skadorna på bilarna är inblandade i olyckan . Att avstå från att betala en självrisk , kan du söka efter noll avdragsgill bilförsäkring . Instruktioner
1

Ta reda på om ditt tillstånd har noll avdragsgill bilförsäkring . Vissa stater har bara traditionella planer som gör att du omfattas av självrisker .
2

Kontakta en mäklare bilförsäkring . Du kan diskutera för-och nackdelar med en nolla avdragsgill bilförsäkring och han ska låta dig veta de olika typer av politik som är tillgängliga .
3

Gå online och kolla på noll avdragsgilla försäkringar som erbjuds av de bättre kända försäkringsbolagen . Progressiv , Liberty Mutual och Geico har webbplatser som innehåller information om sina olika politikområden och priser .
4

Jämför offerter mellan avdragsgilla och noll självrisk politik . Du kommer att upptäcka att premierna kommer att vara högre med den senare , men det är sannolikt värt om du får in en olycka .
5

Upptäck huruvida du är berättigad till noll självrisk täckning . Om du har varit i flera olyckor , företag är inte troligt att utvidga denna typ av plan för dig .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93802.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.