Bilförsäkring Fakta för tonåringar

När tonåringar får bakom ratten för första gången, de kliver ut i en värld av nya ansvar och frihet. Tyvärr för tonåringar, ansvar och frihet inte alltid går hand i hand. Som ett resultat, bil försäkringspremier för tonåring förare är ofta mycket kostsamt. Men det finns några saker som kan göras för att hjälpa till att mildra försäkringspremier för tonåringar på längre sikt. Typer av bilar
Många

tonåringar föredrar bilar som kommer att förbättra deras sociala kapitalet med sina kamrater, alltså allt som går fort och ser cool. Ofta bilar som går snabbt och ser cool är sportigare modeller med två dörrar. Bilförsäkring leverantörer erkänna snabb och cool överklagande av sportig, två-dörrars bilar, och därmed öka priserna för bilar med två dörrar över dem med fyra dörrar. Att hitta en mindre tilltalande, äldre, fyrdörrars bil kommer att bidra till att minska de försäkringar för din tonåring föraren.
Livsstilsval

Teenage livsstil är en av de främsta orsakerna till högre premier bilförsäkring. När tonåringar får sin rörelsefrihet, kan det översätter till fri livsstil. Teen droger och alkohol ofta skjuter i höjden under tonåren. Tonåringar är också i en utvecklingsfas där risktagandet ökar på grund av bristen på utveckling i frontala cortex, som reglerar omdöme och beslutsfattande.
Statistik
< p> Statistik visar att leverantörer bilförsäkring att tonåringar är mer riskfyllda, vilket kräver högre premier. Enligt Rocky Mountain Insurance Information Association, dödsfall i trafikolyckor är tre gånger mer sannolikt för sexton-åringar än den genomsnittliga åldern för alla andra förare. Under 2006 svarade chaufförer 15 till 20 för 12,9 procent av olyckorna med dödlig utgång och 16 procent av polisrapporterade olyckor. Enligt en undersökning av 15 - till 17-åringar, 56 procent används mobiltelefoner under körning, 64 procent medgav att påskynda när man närmar sig ett gult ljus, rusade 69 procent att hänga med trafiken och 47 procent medgav att andra passagerare ibland distrahera dem.
Shopping för Citat

Det viktigaste när man letar efter auto insurance är att shoppa runt. Bil försäkringar och regler skiljer sig från stat till stat. Hjälp din tonåring leta efter billiga bil försäkring offerter.
Sätt att få lägre priser

I vissa stater, kan bil försäkringsbolag minskar försäkringspremier för tonåringar som tar defensiv körning kurser, vilket också kan inkludera säkerhetsutbildning för mobiltelefoner och textmeddelanden, en viktig orsak till olyckor för tonåringar. Andra sätt att minska auto försäkringspremier inkluderar rapporterar bra betyg för försäkringsbolag och upprätthålla en ren färdregistreringen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93888.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.