Bilförsäkring Checklista

Om du är shopping för eller på väg att köpa en ny politik Bilförsäkringar, se till att du har all viktig information på plats. Det finns en stor mängd information som din agent behöver innan citera eller skapa din politik. Att ha en checklista kan du minnas de aspekter av försäkringar som är viktiga för dig och hjälper till att du har ordentlig täckning. Personlig information

Var beredd på att ha ditt namn, adress, födelsedatum och eventuellt ditt personnummer redo, beroende på var du bor. Vet hur långt du kör till och från arbetet och hur många dagar per vecka. Vet hur många miles (ungefär) som du sätter på din bil varje år. Du borde veta detta för alla som bor i ditt hushåll som kommer att läggas till i er politik. I vissa stater, krävs det att du lägger drivande medlemmar i ditt hushåll till er politik om inte försäkrade. Ta reda på vem försäkrar dina andra familjemedlemmar, om nödvändigt
Vehicle Information

Har alla följande fordonets information till hands för varje bil du planerar att lägga till:. År , märke, modell och VIN (Vehicle Identification Number). Om du lägger till full täckning försäkring, kommer du sannolikt att behöva ha bilder tagna av varje bil. Om du får frågan om någon skada, att vara ärlig.
Auto Finance eller Lease

finansieras eller leasade fordon kräver full täckning försäkring --- både omfattande och kollision. Ring din finansinstitut för att ta reda på vad deras avdragsgilla krav. Även om du kan välja din självrisk, vilket kan variera från $ 0 till $ 1000, de flesta banker kräver att du har $ 500 eller mindre. Ring innan du gör några beslut. Kontrollera också att din agent kommer att meddela banken om ditt försäkringsskydd, annars, ta en kopia av er politik information inklusive omfattningar och avdragsgilla till din bank. Din finansinstitut måste vara förlusten betalningsmottagaren noterat på försäkring för lån ändamål.
Körning och Olycka Historik

Känn din historia. Om du får en enkel citationstecken, blir du tillfrågad om datum för olyckor och vem som var fel. Vet hur många poäng på din licens och när dina kostnader ägde rum. Du kan göra detta genom att gå till din lokala DMV (Department of Motor Vehicles) och ber om en förares abstrakt. Detta kommer att klargöra all relevant information. Addera Försäkring Extras

Fråga din agent om ytterligare omfattningar tillgängliga för er politik. Vissa stater tillåter vindruta byte utan självrisk. Översvämningsskador, hyrbil täckning och resa avbrott (som inkluderar hotell och måltider i händelse av en trafikolycka) kan vara tillgängliga för en liten avgift. Vissa försäkringsbolag kan erbjuda någon form av olycka förlåtelse, eller andra förmåner såsom rabatter på driftställen för försäkring med sitt företag.
Rabatter

Många försäkringsbolag erbjuder rabatter. Vissa är för college grader, bostad eller äktenskap. Ofta leverantörer erbjuder flera politiska rabatter, vilket innebär att du kan dra nytta av en politisk rabatt för att låta företaget försäkra andra politikområden du har i kraft. Granska alla husägare eller hyresgästen försäkring du har, liksom liv eller sjukförsäkring. Om du kan ta din politik fördelning och täckning information till en agent, kan du se om ditt pris och kvalitet på politiken kan matchas och kopplas över till en rabatt.
Valfritt Täckning

Du kan lägga kollision täckning på din politik även om det inte krävs av ett finansinstitut. Kollision försäkring omfattar stora täckning och skyddar dig från förlust även om du är på fel för en olycka. Kollision försäkring kan bli mycket dyrt för äldre bilar, och kan visa sig vara onödigt med tanke på bilens värde och politik premie. Be din agent för mer information. Överväg att lägga till endast stora täckning till ditt ansvar politik om kollision täckning är för dyrt. Omfattande täcker "annat än kollision," såsom ett träd faller på din bil eller hamna i en olycka till följd av kollision med ett djur. Ofta detta tillägg är dollar i månaden. Alltid granska er politik i sin helhet, och diskutera någon täckning med din agent. Många människor föredrar att bära mer än de statliga miniminivåer för täckning och kan möjligen rädda dig från en framtida rättegång om er politik inte täcker skador. Rådgör med din budget och fråga din agent om dina omfattningar är tillräckliga.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93899.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.