Hur man försäkra en Bärgats Vehicle

På många sätt försäkra en bärgad bil är densamma som försäkring en ny bil, men eftersom värdet av en bärgad bil är lägre, kommer priset på politiken brukar vara lägre. Vissa försäkringsbolag kan uppfatta bärgning titel som en extra risk, medan andra kanske ser det som helt enkelt en minskning av tillgångens värde. Inte alla försäkringsbolag erbjuder försäkringar för bärgats fordon. Instruktioner
1

Hitta restvärdet på bilen. Om du bärgades bilen själv, gå till NADA Guides (Nadaguides.com), anger fordonets märke, modell och år för att se det verkliga marknadspriset. Subtrahera 20 procent från detta värde för att hitta restvärdet.
2

Konsultera lokala försäkringsombud att få en politik på bilen. Berätta för dem att bilen är en bärgning fordon, vilket gör det verkliga värdet understiger marknadspriset. Troligtvis kommer de att använda sina egna beräkningar för att bestämma värdet.
3

Välj täckning alternativ som bäst skyddar bilen. Inkludera kollision och omfattande i ditt påstående. Kollision och omfattande kommer till att skydda mot stöld, stormar och olyckor. Eftersom värdet på bilen är lägre, bör priset av politiken bli lägre. Om priset är för högt, gå till steg 4.
4

Consult annat försäkringsbolag och få en annan offert på fordonet. Du kanske upptäcker att på grund av bärgning titel, priserna på politik skiljer sig ganska lite. Vissa försäkringsbolag kan uppfatta bärgning titel som en extra risk, medan andra kanske ser det som helt enkelt en minskning av tillgångens värde.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93876.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.