Hur ta reda på om ett fordon är försäkrat

Varje stat i USA , med undantag för New Hampshire och Wisconsin , kräver varje fordon körs på allmän väg kan försäkras . Ändå visade en studie från 2008 av Försäkringskassan Vetenskapsrådet nästan 14 procent av förarna är oförsäkrade , denna siffra förväntas öka kraftigt på grund av ekonomin . Om du du har varit i en olycka med ett annat fordon , bör du kontrollera försäkringsskydd på fordonet innan det lämnar olycksplatsen . Instruktioner
1

Lokalisera och skriv ner VIN ( Vehicle Identification Number ) och registreringsnumret för fordonet i fråga. Titta på basen av förarsidan vindrutan för VIN plattan , som kommer att ligga innanför glaset , federala lagen kräver att alla vins som ska stämplas där . Om du inte kan urskilja VIN , titta på insidan av förardörren panel .
2

Kontakta din lokala avdelning av motorfordon ( DMV ) , eller DMV i den stat där fordonet är registrerade. Varje DMV håller statewide register över registrerade fordon och försäkringar .
3

Förklara för DMV representant som du misstänker ett fordon är oförsäkrat . Ge VIN , registreringsnumret och ägarens namn ( om det är känt ) . Representanten kommer att låta dig veta om ägaren har nyligen anmälts av försäkring annullering .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93838.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.